Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Czołem! Zapraszam na drugą edycję gry scenariuszowej "Tobruk". Wszelkie info pod tym linkiem: http://www.paintballsklep.pl/forum/viewtopic.php?t=194 pozdrawiam Nowy sezon się rozkręca, więc zapraszam do paintballowego strzelania. Gdyby były jakieś pytania, to kierujcie je albo na tym forum, albo na forum paintballowym - link w podpisie UWAGA! poniższe posty dotyczą imprezy z 3 września, coby Wam pokazać z czym się paintball je ;p
Ostatnio zmieniony 04 maja 2007, 09:37 przez lieutenant, łącznie zmieniany 33 razy.
Początkujący

a wioseczka jest niebylejaka
Moim zdaniem położona najładniej ze wszystkich podlubiąskich wsi. A oto 10 zdjęć przedstawiających zmagania z 25 czerwca i 2 lipca: 

autorzy: ja oraz P.Wróbel pozdrawiam Na forum jest więcej zdjęć z tych imprez. Jeśli ktoś jest ciekawy to zapraszam

autorzy: ja oraz P.Wróbel pozdrawiam Na forum jest więcej zdjęć z tych imprez. Jeśli ktoś jest ciekawy to zapraszam
Ostatnio zmieniony 28 sie 2006, 22:54 przez lieutenant, łącznie zmieniany 2 razy.
Bywalec

Zapowiada się naprawdę ciekawa rozgrywka, ja będę na pewno i wiem, że będzie świetnie. Również zapraszam wszystkich chętnych - WARTO!!!
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Maniak

w razie jakichś pytaą, to proszę o tel. 507-201-831, albo gg 1790601
Ostatnio zmieniony 28 sie 2006, 22:55 przez lieutenant, łącznie zmieniany 1 raz.
Maniak

"W niedzielę 3 września o godzinie 16:00 na terenach zielonych za stacją benzynową Shell rozegrany będzie turniej paintballowy o mistrzostwo Lubina." no to niestety drobna konkurencja, więcej : http://www.lubin.pl/?exid=34744
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Bywalec

Maniak

Maniak

Byłem pierwszy raz i uwazam ze super ekstra bombowa [:P] imprezka była 2 h strzelania
//i nie przeklinac prosze, bo bede zamienial na takie glupoty jak teraz to uczynilem
poniosło mnie...
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2006, 19:16 przez Alien, łącznie zmieniany 1 raz.
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Informacje
0 użytkowników » 1 gość