Pozdrawiam i za pomoc z góry dziękuję
Regulamin forum
Twój kot zginął? Szukasz nowych znajomości a może chcesz ogłosić swój ślub? Napisz!
Nowy(a) na forum

Potrzebuję kupić meble kuchenne na wymiar -- gdzie polecacie się udać ?
moze Mercus?
Ja zamawialem u nich meble do mieszkania we Wrocku
Zrobia projekt, doradza...
Jestem zadowolony.
Ja zamawialem u nich meble do mieszkania we Wrocku
Zrobia projekt, doradza...
Jestem zadowolony.
Stały bywalec

Stały bywalec

Stały bywalec

Stały bywalec

ja mam robione przez stolarza - pana Mackiewicza
nr do niego 604706102
ma on zakład w Oborze koło kościoła
meble rewelacja - ceny w zależności od wybranych frontów, producenta płyt, rodzaju płyt i oczywiście wielkości
pomiar u klienta, projekt (nie komputerowy ale dający wyobrażenie)
REWELACJA!!!! Polecam
robił u mnie, u znajomych mojej matki i u moich znajomych
nr do niego 604706102
ma on zakład w Oborze koło kościoła
meble rewelacja - ceny w zależności od wybranych frontów, producenta płyt, rodzaju płyt i oczywiście wielkości
pomiar u klienta, projekt (nie komputerowy ale dający wyobrażenie)
REWELACJA!!!! Polecam
robił u mnie, u znajomych mojej matki i u moich znajomych
VU Member #181
Stały bywalec

To może wrzuć tu na forum jakies fotki?Dudo23 pisze:REWELACJA!!!! Polecam
[ Dodano: Pon 04 Gru, 2006 15:37 ]
Umówiłam sie na pomiar, pan przyszedł, wymierzył i ... wiecej sie nie odezwał.. solidna firma to raczej nie jest...rybolek pisze:if_ona, niestety nie mają strony, ale możżna iśc/zadzwonić i umówić się na pomiar, przyjedzie pan, wyliczy wszystko itepe...

Dość ciekawie wzornictwo i jakość użytych fabrykatów wygląda w ofercie sklepu internetowego z serwisu – www.rosanero.pl. Ja stąd mam stolik kawowy i stół do jadalni. Idealnie zrobione lakierowanie z wykorzystaniem oryginalnego włoskiego lakieru. To po prostu widać gołym okiem, że fachowa robota. Pozdrawiam!!
Bywalec

Podbijam pytanie
. Póki co mam meble używane, ale chciałabym kupić sobie coś nowego i na wymiar, ponieważ moja kuchnia jest trochę nieustawna. Macie jakieś nowsze propozycje co do firmy do której można by się zwrócić?
Nowy(a) na forum

Pytanie czy masz już na nie jakiś konkretny pomysł, czy chcesz by ktoś zrobił za Ciebie wszystko od A do Z? W obu przypadkach polecam firmę z Warszawy - http://www.komodo-meble.pl/realizacje/zdjecia-kuchni na stronie znajdziesz przykładowe realizacje
Zanim dokonasz zakupu drogich mebli na wymiar to zerknij na stronę sklepu internetowego meble-bogart.pl maja tam kuchnie, które są funkcjonalne, dobór szafek i komponentów sprawia, ze tak naprawdę sam dobierzesz sobie kuchnię po niskich cenach. Warto zajrzeć.
Meble pod wymiar to moim zdaniem jedno z najlepszych rozwiązań. Jednak zanim złoży się takie zamówienie to uważam, iż trzeba sprawdzić ofertę różnych sklepów a przede wszystkim projekty i wystawki. Z własnego doświadczenia wiem, że może być to świetną inspiracją. Warto zajrzeć:http://www.forte.com.pl/pl
Informacje
0 użytkowników » 1 gość