Bywalec

nie czemu wlasnie dzisiaj ruszam z rybolekiem, na plener wyjazdowy
Stały bywalec

Bywalec

ERLL, plener w Jeleniej był wypas rybolek, na nastepny tez jedziemy 
Stały bywalec

(sorki ze w ten post ale prosze o wypowiedz:P)
Wlasnie mam zamiar kupic aparacik cyferke - Canon S2 IS lub Fuji S5600 i tu mam problem bo nie jestem zdecydowany ktory wybrac. Poczytalem na forach i jedni zachwalaja pierwszego a inni drogiego. Moze ktos z Was mial w reku jeden i drogi aparacik i moze mi powiedziec ktory jest bardziej udany bo wiem ze kazdy z nich ma jakies wady i zalety.
Chyba ze ktos mi podpowie jakas mozliwosc zakupu na raty jakiejs lustrzanki cyfrowej do 1300zl
(tylko nowej).
Pozdro
Wlasnie mam zamiar kupic aparacik cyferke - Canon S2 IS lub Fuji S5600 i tu mam problem bo nie jestem zdecydowany ktory wybrac. Poczytalem na forach i jedni zachwalaja pierwszego a inni drogiego. Moze ktos z Was mial w reku jeden i drogi aparacik i moze mi powiedziec ktory jest bardziej udany bo wiem ze kazdy z nich ma jakies wady i zalety.
Chyba ze ktos mi podpowie jakas mozliwosc zakupu na raty jakiejs lustrzanki cyfrowej do 1300zl
Pozdro
Stały bywalec

a do 2000zl co bys polecil tak od siebie ?? ja oserwuje to: http://www.allegro.pl/item116928173_int ... y_bcm.html
Stały bywalec

Maniak

tak ale kanon s3 is kosztuje okolo 1700zl a powiem szczerze ze po 2 dniach Fuji (1000zl) coraz bardziej mi sie podoba, narazie jestem zadowolony z niego.Kryzbi pisze:Ogolnie doradzil bym Ci CANONA S3 kozak
Zbieram na niego
A dla Ciekawskich ktorzy mowili ze Canon ma stabilizacje obrazu a Fuji nie ma otorz Fuji ma cos podobnego a nazywa sie to Anti-blur i dziala na podobnej zasadzie jak stabilizacja.
powiem szczerze na dzien dzisiejszy to za ta cene co oferujue Fuji to jest to rewelka.
pozdro
Maniak

koniec watku o cyfrowkach, temat dotyczy plenerow.
pozniej posprzatam
pozniej posprzatam
Bywalec

Skoro watek plenerow to moze urzadzic jakis
w najblizszym czasie (weekend)
Informacje
Amazon [Bot], Google [Bot] » 1 gość