Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Do kolesia BMW....pewnie zapewne wiesz co oznacza skrut BMW..wiec nie będe ci robił wstydu z tego powodu.Jak chcesz mozemy sie zmierzyć na 1/4 mili..Jesteś cwany bo masz BMW...a czym te auto odbiega według ciebie od reszty aut.Po twoim piśmie i tym co masz pod maską czyli 1.6+LPG GAZ Buhahaha ...to wnioskuje ze nie masz pojęcia o tuningu i o ich stylach...Wali mnie totalnie to co ktoś pisze czy mowi na moje auto ale nie jesteś jedynynym krytykiem od 7 boleści na tym świecie...Masz BMW ...jak jest tuningowane przez ciebie to je pokaż.A nie sie beznadziejnie napinasz na forum...Jak jest naprawde mocne to niech startuje w jakimś wyścigu....TAK MIĘDZY NAMI TO SKRUT OD BMW TO:
no i tu mamy Konkurs ...do wygrania Uśmiech Kierownika BMW...A pytanie brzmi :Co oznacza skrut BMW.
Pozdro klubowicze i tych kogo nie wyminiłem!!!!
no i tu mamy Konkurs ...do wygrania Uśmiech Kierownika BMW...A pytanie brzmi :Co oznacza skrut BMW.
Pozdro klubowicze i tych kogo nie wyminiłem!!!!
Nowy(a) na forum

Wiesz czym sie różni twoja strychlina od mojej beemki masz dwa cylindry mniej naped na przód i pewnie nawet niemasz pojęcja co to jest szpera a gaz to sobie zamontuj do swojej gnijącej pomyłki niemieckiej motoryzacji i nawet nie porównój swojego GSszrota do pożadnych aut a BMW oznacze że Bedziesz Miał Wydatki jak sie bedziesz chciał ze mna ścigać hahahahhahaha
MOJA 316 LPG JEST WIELKA hhahahahahhaha
[ Dodano: Wto Lip 25, 2006 13:22 ]
A i jeszcze jedno analfabecji jak chcecie komentować kta jakiej polszczyzny używa najpierw sami nauczcie sie pisać np. rózne skróty hahahahah
[ Dodano: Wto Lip 25, 2006 13:22 ]
A i jeszcze jedno analfabecji jak chcecie komentować kta jakiej polszczyzny używa najpierw sami nauczcie sie pisać np. rózne skróty hahahahah
Nowy(a) na forum

Wiesz czym sie różni twoja strychlina od mojej beemki masz dwa cylindry mniej
...od kiedy 316 maja az 6 cylindrow?? Z tego co wiem to szescio cylindrowe silniki mialy bmw 2 litrow. Tak przynajmniej ma moj kuzyn on smiga e36 320 i ma wlasnie 6 cylindrow. A z kolei moj kolega ma tez e36 tylko z silnikiem 1.6 ale tam jest juz tylko 4 cylindry.
pozdrawiam
Honda,ale nie V-tec:(
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Jeszcze raz prosze o zaprzestanie komentow tego typu i wogole na Tym forum...
Zapraszam na forum klubowe:
www.tcl.prv.pl
www.TunningClublubin.forus.pl
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Lip 25, 2006 23:24 ]
Kontakt
tuningclublubin@o2.pl
GG: 4371668
Pozdrawiam
Zapraszam na forum klubowe:
www.tcl.prv.pl
www.TunningClublubin.forus.pl
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Lip 25, 2006 23:24 ]
Kontakt
tuningclublubin@o2.pl
GG: 4371668
Pozdrawiam
Cytuję:
Wiesz czym sie różni twoja strychlina od mojej beemki masz dwa cylindry mniej naped na przód i pewnie nawet niemasz pojęcja co to jest szpera a gaz to sobie zamontuj do swojej gnijącej pomyłki niemieckiej motoryzacji i nawet nie porównój swojego GSszrota do pożadnych aut a BMW oznacze że Bedziesz Miał Wydatki jak sie bedziesz chciał ze mna ścigać hahahahhahaha
Po 1,
...szpera jest to zablokowanie machanizmu różnicowego w tylnym moście ...Jeszcze Jakieś Pytania Masz....
Po2
..Moze i mam strychnine ale to tylko według ciebie...Juz ci napisałem Masz BMW to sie ciesz i jak jest tuningowana przez ciebie sie chwal komu chcesz...mam to w dupie.
Po 3,
...Nie ubliżając nikomu LPG jest Dobre tylko do kuchenki gazowej...
Po 4.
Chcesz sie ścigać ,prosze przyjedz na spot...nikt ci nie zabrania.
Po 5.
Co ma tylny napęd do przedniego ....?
Poza tym jezeli ci sie niepodobają nasze spotania to po co wogule zabierasz głos w tej sprawie.Istnieją bowiem kluby zrzeszające miłośników BMW a ja im bzdur nie pisze...bo wniczym mi nie zawinili.POZDRO
[ Dodano: Sro Lip 26, 2006 00:10 ]
Prośba do ADMINA ...Zakończyć temat bo sie robi bagałan.
Po 1,
...szpera jest to zablokowanie machanizmu różnicowego w tylnym moście ...Jeszcze Jakieś Pytania Masz....
Po2
..Moze i mam strychnine ale to tylko według ciebie...Juz ci napisałem Masz BMW to sie ciesz i jak jest tuningowana przez ciebie sie chwal komu chcesz...mam to w dupie.
Po 3,
...Nie ubliżając nikomu LPG jest Dobre tylko do kuchenki gazowej...
Po 4.
Chcesz sie ścigać ,prosze przyjedz na spot...nikt ci nie zabrania.
Po 5.
Co ma tylny napęd do przedniego ....?
Poza tym jezeli ci sie niepodobają nasze spotania to po co wogule zabierasz głos w tej sprawie.Istnieją bowiem kluby zrzeszające miłośników BMW a ja im bzdur nie pisze...bo wniczym mi nie zawinili.POZDRO
[ Dodano: Sro Lip 26, 2006 00:10 ]
Prośba do ADMINA ...Zakończyć temat bo sie robi bagałan.
Weteran

Weteran

Informacje
0 użytkowników » 2 gości