Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
happysad - ile osób wyczekuje ich koncertu? Ile osób czeka na ich przyjazd do Lubina? kto się wybeira na SKARfest(02.09.06) w Skarżysku-Kamiennej? Szukam osób chętnych na wyjazd do Ska
Ostatnio zmieniony 23 lip 2006, 21:25 przez Płecha, łącznie zmieniany 1 raz.
17.12.2005r.
wystapili w Muzie - http://ckmuza.pl masz tam tez galerie zdjec z koncertu
w sumie to ponad pol roku i mogliby ponownie przyjechac, choc ja zamiast nich wolalbym Come ktora byla (hmm ponad ?) 2 lata temu u nas.
wystapili w Muzie - http://ckmuza.pl masz tam tez galerie zdjec z koncertu
w sumie to ponad pol roku i mogliby ponownie przyjechac, choc ja zamiast nich wolalbym Come ktora byla (hmm ponad ?) 2 lata temu u nas.
Nowy(a) na forum

jeszce więcej powtórek, a co się będziemy szczypać
"Cierpisz, a to oznacza, że Jezus cię całuje" - mówi mu Matka Teresa. Starzec warczy: "Powiedz swojemu Jezusowi, żeby przestał mnie całować"... / www.nie.com.pl
no ok...wiem, że byli.
Tylko gdy oni grali u nas, ja jeszcze nie dojrzałam do ich muzyki i nią nie przesiąkłam. Nie moja wina, ze tak późno do mnie dotarła. A powtórek ich grania MI raczej mało nie będzie.
Heh... dobra, nie ważne...
Po porstu chicałabym by znowu zagrali dla lubińskiej publiczności. Czy w tym jest coś złego?
pozdrawiam:)
Tylko gdy oni grali u nas, ja jeszcze nie dojrzałam do ich muzyki i nią nie przesiąkłam. Nie moja wina, ze tak późno do mnie dotarła. A powtórek ich grania MI raczej mało nie będzie.
Heh... dobra, nie ważne...
Po porstu chicałabym by znowu zagrali dla lubińskiej publiczności. Czy w tym jest coś złego?
pozdrawiam:)

Żadnej konkretnej. Słuchalam tego, co mi wpadło w ucho, co mi się akurat spodobało.
Za jakieś 8-9 m-cy... ale tymczasem szykuje się SKARfest i dlatego pytam się, czy ktoś z Lubina sie wybiera.
[ Dodano: Pon Lip 24, 2006 19:37 ]
edit : czyli co? nikt się nie wybiera z Lubina lub okolic na SKARfest? Bo i tego zagadnienia dotyczył mój wątek...
Za jakieś 8-9 m-cy... ale tymczasem szykuje się SKARfest i dlatego pytam się, czy ktoś z Lubina sie wybiera.
[ Dodano: Pon Lip 24, 2006 19:37 ]
edit : czyli co? nikt się nie wybiera z Lubina lub okolic na SKARfest? Bo i tego zagadnienia dotyczył mój wątek...
0 użytkowników