Pzdr
Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Witam...Na początek małe sprawozdanie z czwartkowego zlotu.
Oczywiscie spocik rozpoczął sie od spotkania klubowiczów na parkingu Komfortu.Początek jednak zapowiadał sie nieco suchy w porównaniu ze spotem sprzed dwóchg tygodni.Szkoda że zabrako paru aut np Eclipse oraz CRX.
Ogulnikowo było około 30 aut...mniej wiecej.
Grosso podziękownia dla Kierowców BMW za efektowne kręcenie i palenie opon.
Czym by był spot bez efektownego kulturalnego przejazdu po mieście.słowa Sławka przemowiły do każdego kierowcy i bez szaleństw opuścilismy miasto w poszukiwaniu wrażeń.S.S.E okazała sie bć do tego typu spotkania idealnym miejscem.
Kilka efektywnych sprintów i dzięki Strużom Prawa opuścilismy lokum w zorganizowanym pośpiechu...to tyle co do spotu....
pozdro wszystkim i do nastepnego spotu.
Oczywiscie spocik rozpoczął sie od spotkania klubowiczów na parkingu Komfortu.Początek jednak zapowiadał sie nieco suchy w porównaniu ze spotem sprzed dwóchg tygodni.Szkoda że zabrako paru aut np Eclipse oraz CRX.
Ogulnikowo było około 30 aut...mniej wiecej.
Grosso podziękownia dla Kierowców BMW za efektowne kręcenie i palenie opon.
Czym by był spot bez efektownego kulturalnego przejazdu po mieście.słowa Sławka przemowiły do każdego kierowcy i bez szaleństw opuścilismy miasto w poszukiwaniu wrażeń.S.S.E okazała sie bć do tego typu spotkania idealnym miejscem.
Kilka efektywnych sprintów i dzięki Strużom Prawa opuścilismy lokum w zorganizowanym pośpiechu...to tyle co do spotu....
pozdro wszystkim i do nastepnego spotu.
Witam wszystkich, czwartek był super szczególnie ludzie i miejscówka. Szkoda tylko, że tak krótko dało się ścigać, super pomysł z tym klubem, ale to chyba podziękowania dla białego aniołaJ (Sławka) i Grześka. Bardzo ale to bardzo polecam ten klub dla wszystkich zainteresowanych zapraszam. Mocu nie lubię Cię bo masz ruski zderzak i nie napisałeś o pierwszym wyścigu, który był bardzo ekscytujący czyli „wyścig dziadków” hahahaha... pozdro dla wszystkich.
VW KIPER WV
Oj sorki Kiper...no nie chiale pisac za duzo bo bym sie musial pochwalic trzema zwycętwami ...:p...ale zrobie wyjątek:)
W czwartkowy wieczór w ramach zawodów typu drag racingspotkało się kilkunasu uczestnikow .Jako pierwszy na starcie wystąpili nowi uczestnicy klubu "TCL"
"Kiper" w VW Polo vs "Endriu"w VW Derby...
3.2.1 ....Ogien i wystartowali....szli łeb w łeb ...pierwsze 100m zderzak w zderzak...zachwile VW Derby przyspiesza i delikatnie odstawia VW Polo Kiper'a...Ale Polo nie daje za wygraną dojeżdza dogania Derby Endriu'sa ale ten wbija juz 4 bieg i do Konca nie oddał zwycięstwa ......1:0 Dla Derby "Endriu"
W rewanżu Polo "Kipera"dało rade ...
Byl to moim zdaniem najciekawszy pojedynek tych Zawodowców.
Kiper mam nadzieje ze spodobają ci sie moje zderzaki... buhaha ...pozdro i do next Time
W czwartkowy wieczór w ramach zawodów typu drag racingspotkało się kilkunasu uczestnikow .Jako pierwszy na starcie wystąpili nowi uczestnicy klubu "TCL"
"Kiper" w VW Polo vs "Endriu"w VW Derby...
3.2.1 ....Ogien i wystartowali....szli łeb w łeb ...pierwsze 100m zderzak w zderzak...zachwile VW Derby przyspiesza i delikatnie odstawia VW Polo Kiper'a...Ale Polo nie daje za wygraną dojeżdza dogania Derby Endriu'sa ale ten wbija juz 4 bieg i do Konca nie oddał zwycięstwa ......1:0 Dla Derby "Endriu"
W rewanżu Polo "Kipera"dało rade ...
Byl to moim zdaniem najciekawszy pojedynek tych Zawodowców.
Kiper mam nadzieje ze spodobają ci sie moje zderzaki... buhaha ...pozdro i do next Time
macie jakies zdjecia ze zlotow/wyscigow itp ?
Maniak

Nowy(a) na forum

bry
to i ja sie wypowiem.
mimo tego ze dopiero nasz klub zaczyna raczkowac wielkie gratki dla Slawka i pozostalych organizatorow! oby tak dalej a napewno cos sie z tego wykluje! sluze pomoca i doswiadczeniem w kazdej sprawie.
co do spota ostatniego to zal mi tylko ze byl tak krotki (chodzi oczywiscie o street'a)
zabawa byla przednia i o to w tym calym zamieszaniu wedlog mnie chodzi!!!! choc strona towarzyska rowniez nie jest mi obojetna.
teraz krzycze: DLLACZEGO FORUM I STRONKA NIE BANGLAJA!!!! GDZIE FOTOREPORTAZE I FILMY Z NASZYCH SPOTKAN!!!
pzdr 4all i do nastepnego
to i ja sie wypowiem.
mimo tego ze dopiero nasz klub zaczyna raczkowac wielkie gratki dla Slawka i pozostalych organizatorow! oby tak dalej a napewno cos sie z tego wykluje! sluze pomoca i doswiadczeniem w kazdej sprawie.
co do spota ostatniego to zal mi tylko ze byl tak krotki (chodzi oczywiscie o street'a)
zabawa byla przednia i o to w tym calym zamieszaniu wedlog mnie chodzi!!!! choc strona towarzyska rowniez nie jest mi obojetna.
teraz krzycze: DLLACZEGO FORUM I STRONKA NIE BANGLAJA!!!! GDZIE FOTOREPORTAZE I FILMY Z NASZYCH SPOTKAN!!!
pzdr 4all i do nastepnego
prawie jak seria 
Nowy(a) na forum

JESZCZE RAZ ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA KLUBOWE FORUM- DZISIAJ BYLA MALA AWARIA SERWERA ALE JUZ WSZYSTKO OK 
www.TunningClubLubin.forus.pl
No fakt nie podałem recenzji z Drag racingu Gdzie do statu staneły obok siebie "Speedy" w Audi A6 oraz Fiat"rakieta"Cinqecento PuchategO.Nie trzeba dużo pisac....Małe zwinnne,szybkie CC zostawilo za sobą swąd spalin, palonej gumy, oraz Audi A6...
Prom kosmiczny "Discowery"przy tym Fiaciku to kosiarak do tarwy.
CO DO FILMIKÓW I ZDIĘĆ TO BĘDĄ NIEBAWEM ALE JUZ NA NOWYM FORUM ----> I TAM PROSZE SIĘ ZAREJESTROWAC I LOGOWAC....
www.TuningClubLubin.forus.pl
Pozdro i dozobaczyska
Kiper odezwij sie do mnie na GG ...3207989
Prom kosmiczny "Discowery"przy tym Fiaciku to kosiarak do tarwy.
CO DO FILMIKÓW I ZDIĘĆ TO BĘDĄ NIEBAWEM ALE JUZ NA NOWYM FORUM ----> I TAM PROSZE SIĘ ZAREJESTROWAC I LOGOWAC....
www.TuningClubLubin.forus.pl
Pozdro i dozobaczyska
Kiper odezwij sie do mnie na GG ...3207989
Nowy(a) na forum

Jeszcze raz podaje link DO FORUM
bo powoli robi sie male zamieszanie ( dla wyjasnienia tunning- przez 2 n )
Zapraszam na forum Klubowe i na kolejne spoty
prosze rowniez o przesylanie wszelkich zdjec i filmikow na adres:
tuningclublubin@o2.pl
Materialy zostana wykorzystane do strony klubowej
[/b]
Zapraszam na forum Klubowe i na kolejne spoty
prosze rowniez o przesylanie wszelkich zdjec i filmikow na adres:
tuningclublubin@o2.pl
Materialy zostana wykorzystane do strony klubowej
[/b]
Kod: Zaznacz cały
STRONA ZABLOKOWANA
Właściciel proszony o kontakt z administratorem serwera !!To widziałem na 1. spocie wiele osób z kamerkami... Dziwne, że ani fotek ani zdjęć nie ma
Jak będę na następnym spocie to wezmę kamerkę. Tylko miejsce na serwerze potem dajcie
grittz
suhotnik
suhotnik
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość