kiedys w google wpisalem "zaglebie lubin" i wyskoczylo mi kilka stronek, jedna z nich byla robiona chyba przez jakiegos kibica i tam byly przyspiewki zapisane w mp3. Zna ktos adres tej stronki ? bo teraz jak wpisuje w googlach to nie moge znalesc
Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Maniak

Witam,
kiedys w google wpisalem "zaglebie lubin" i wyskoczylo mi kilka stronek, jedna z nich byla robiona chyba przez jakiegos kibica i tam byly przyspiewki zapisane w mp3. Zna ktos adres tej stronki ? bo teraz jak wpisuje w googlach to nie moge znalesc
a moze ktos ma takie przyspiewki na kompie i chcial by mi wyslac ?
potrzebuje kilka na telefon 
Obudził się
Zagłębie grało UEFA, pewnie dlatego
Wpisz w grafice google - zaglebie i zagłębie - popróbuj, wielkość mała, to powinno Ci wynaleźć małe logo zagłębia takie w sam raz na kome. Potem jak masz własny serwer to wrzucasz, spisujesz adres do przeglądarki wapu w komórce i ściągasz
Płacisz tylko za WAP a nie SMSy
Ja tak robiłem jak kabel od Nokii mi nie działał 
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość