Uwaga Uwaga Pytanie do wszystkich forumowiczów: 1. Czy gdyby była taka możliwość, kupiłbyś(kupiłabyś) koszulkę (białą/czarną) z ciekawym wzorkiem, lub napisem "forum.lubin.pl" + własny napis (na życzenie) ? 2. Jaka cena wg. Ciebie byłaby zadawalająca?
Ostatnio zmieniony 30 cze 2006, 18:05 przez vendro, łącznie zmieniany 1 raz.
Stały bywalec

1. tak jak powiedział Auch, sam napis odpada, fajna byłaby garfika i może coś z nickiem każdego użytkownika? chętnie bym kupił taką koszulke 
2. cena tak jak kosztują koszulki w sklepach internetowych- od 20 zł sie zaczynają ceny....
Wg mnie bardzo Ciekawy pomysł, myśle ze może dojść do skutku w bardzo dużym nakładzie:)
pozdR.
2. cena tak jak kosztują koszulki w sklepach internetowych- od 20 zł sie zaczynają ceny....
Wg mnie bardzo Ciekawy pomysł, myśle ze może dojść do skutku w bardzo dużym nakładzie:)
pozdR.
Lepiej niech pada niż ma być błoto 
Grupa trzymająca miotły
Grupa trzymająca miotły
Weteran

Maniak

Podsumowywując - koszulki w internecie zaczynają się od cen 20zł ale doliczmy przesyłkę zwykłą pocztą polską to już mamy 26,5 
Grafike już hoho długi czas temu zmodził nam hemik, wg mnie bardzo ciekawa i nadaje się tak samo jak na czarne jak i na białe koszulki, nie pokaże jej, bo gdzieś mi się zapodziała, zresztą lepiej będzie jeśli już sam autor ją ujawni:)
Duży nakład, mały nakład... tutaj to pytanie jest kluczowe, chyba wszyscy wiedzą o co chodzi..? Im więcej będzie chętnych na koszulki z nadrukiem tym cena spadnie niżej. Wiadomo, że da sie zawsze coś wynegocjować, ale ja postaram się, aby były jak najniższe.
Czekam na dalsze komentarze.
Grafike już hoho długi czas temu zmodził nam hemik, wg mnie bardzo ciekawa i nadaje się tak samo jak na czarne jak i na białe koszulki, nie pokaże jej, bo gdzieś mi się zapodziała, zresztą lepiej będzie jeśli już sam autor ją ujawni:)
Duży nakład, mały nakład... tutaj to pytanie jest kluczowe, chyba wszyscy wiedzą o co chodzi..? Im więcej będzie chętnych na koszulki z nadrukiem tym cena spadnie niżej. Wiadomo, że da sie zawsze coś wynegocjować, ale ja postaram się, aby były jak najniższe.
Czekam na dalsze komentarze.
Stały bywalec

Auch, nie no wiadomo, gdzie bedziemy sobie paczki wysylac jak mieszkamy w tym samym miescie, nie ma sensu. piszac to o tych rpzesylkach mowilem ze koszlki sa tansze zw wzgledu na to ze jesczze dochodzi przesylka i klient wychodzi w cale nie tak dobrze
choc niekiedy sie oplaca:)
konkurs to dobry pomysl, lecz pytanie czy ktos by w nim startowal
konkurs to dobry pomysl, lecz pytanie czy ktos by w nim startowal
Weteran

w porządku checie konkurs nie ma sprawy 
http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?p=19042#19042
tymczasem prosze innych użytkowników na odpowiadanie na moje pytania w pierwszym poście.
http://forum.lubin.pl/viewtopic.php?p=19042#19042
tymczasem prosze innych użytkowników na odpowiadanie na moje pytania w pierwszym poście.
JasioJasio, sprawa u nas wyglada inaczej pod takim wzgledem ze my koszulek nie kupimy w hurtowni ani nie zamowimy hurtem 1000 sztuk....
JasioJasio, ceny sa przypuszczalne, ja poki co pytam was o to kto chcialby taka koszulke miec oraz jaka cene uwarzacie za rozsadna. Jak pisalem wczesniej im wiecej bedzie koszulek, tym taniej to wyniesie. Mamy w lubinie kilka punktow, gdzie mozna takie rzeczy realizowac, dlatego tez, jak bede widzial, ze jest na to zainteresowanie, policze wszystkich pojde tu i tam i bede staral sie dogadac, tak aby bylo jkak najkorzystniej
Przyciez, my na tym nic nie zarabiamy. 
Maniak

... ale juz w tej chwili potrzebuje wstepne informacje 
Informacje
0 użytkowników » 1 gość