Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Też mnie to extremalnie zdziwilo ale widać że Lubin nie bardzo pamieta tak dobrych zespołow , zapewne zjedzie sie troche ludzi by zobaczyć rock and rollowych dziadkow
SÜr Beer Piwo Cerveza Biere Pivo Birra Bier Bier Bronz SÜrgyĺr Brewery Browar Cervecería Brasserie Pivovar Birreria Brauerei Brouwerij
Weteran

Ludzie to sie zjada zeby zjesc kielbase za talony 
Stały bywalec

Weteran

Pisalem o ludziach powyzej lat 35 
tiririri:D:D:D najfajniejsiejsze jest to ze na dniach lubina czy co to tam bedzie w kazdym badz razie 24 czerwca zagra HEY oraz KULT
:D:D cos troszeczke z lajtowej polki ale tez dadza rade
:D juz sie ni emoge doczekac bo napewno bedzie fajna impreza
:D:D pozdro :*
~o~>...krwawym sznurem, maszerując w blady świt...<~o~
Maniak

No ale już po festynach. Bawiłem sie naprawe nieźle
Podobał mi sie występ Uriah Heep naprawde pokazali klase 
www.globalmax.pl - Lubin internet radio !
Weteran

Pewnie we wrzesniu beda Dni KGHMu. W pierwszy dzien Dimmu Borgir i Behemot, a w drugi Wsz i Cne oraz Beyonce
I po festynach. Dokladnie tak jak przewidywalem, ludzie siedzieli przy stolikach, zarli i zlopali piwo. Niewielka czesc sie bawila, a cala reszta stala z tylu i "niby" sluchala.
(moje spostrzezenia po niedzieli, w sobote nie bylem).
Naqlosnienie bylo jakies takie srednie...
Zaraz ktos powie, ze bylo fajnie i ze Polacy potrafia tylko narzekac. Ale mnie sie nie podobalo, bo co mialoby mi sie podobac?
I po festynach. Dokladnie tak jak przewidywalem, ludzie siedzieli przy stolikach, zarli i zlopali piwo. Niewielka czesc sie bawila, a cala reszta stala z tylu i "niby" sluchala.
(moje spostrzezenia po niedzieli, w sobote nie bylem).
Naqlosnienie bylo jakies takie srednie...
Zaraz ktos powie, ze bylo fajnie i ze Polacy potrafia tylko narzekac. Ale mnie sie nie podobalo, bo co mialoby mi sie podobac?
Nowy(a) na forum

Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość