Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak
[zaglebie.org] Bliżej awansu

Post autor: vendro »

Bliżej awansu

W rozegranym wczoraj meczu 30 kolejki IV ligi Zagłębie Lubin pokonało na własnym boisku Łużyce Lubań 2:0. Dzięki temu wycięstwu lubinianie utrzymali trzypunktową przewagę nad drugim w tabeli Orłem Ząbkowice Śląskie oraz plasującym się na trzeciej pozycji MKS Autolivem Oława.

Źródło: zaglebie.org
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Nawet na głównej stronie lubin.pl jest to info. Po co je powielać jeszcze na forum?
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

spoko spoko, główna strona to nie to samo, pasowało by jeszcze info kto szczelił bramki i ile zostało kolejek do końca rundy. JasioJasio, jesteś zorientowany??

[ Dodano: Pią 26 Maj, 2006 23:03 ]
odrobina sprytu i czasu hehehe. "w 18 min., kiedy po dośrodkowaniu z rzutu rożnego strzałem głową Trojanowskiego do kapitulacji zmusił Olszowiak.", "Po szybkiej kontrze w doliczonym czasie gry wynik ustalił Jabłoński.", a przed meczem "Lubinianie do tej pory zdobyli 58 punktów i na pięć kolejek do końca sezonu mają 3 punkty przewagi na kolejnym zespołem - MKS Oława" tyle tylko że nie każdy ma czas i nie każdy jest sprytny. JasioJasio, trzeba sobie pomagać czyż nie ?? :)

[ Dodano: Sob 17 Cze, 2006 18:38 ]
no i jesteśmy w trzeciej lidze http://www.lubin.pl/?exid=34166 ciekawe jak długo...
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM