Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

ale to Dom Kultury więc... mozna tylko pośnić... :)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pimpecki666 »

hm to sie pije kulturalnie , poza tym w innych miastach normalnie jest piwo (bolesławiec , polkowice, chocianów ,legnica)
SÜr Beer Piwo Cerveza Biere Pivo Birra Bier Bier Bronz SÜrgyĺr Brewery Browar Cervecería Brasserie Pivovar Birreria Brauerei Brouwerij
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: koza »

a co to za szyfry?
Starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Dziadu »

Ano takie, że na przykład w niektórych miastach jest możliwość kupienia piwa w knajpach znajdujacych się w lub przy domach kultury. Knajpy mają dodatkowy ruch przy okazji koncertów, domy kultury często dostają jakiś procent z zysków, a koncerty przyciągają większą publikę.
"Cierpisz, a to oznacza, że Jezus cię całuje" - mówi mu Matka Teresa. Starzec warczy: "Powiedz swojemu Jezusowi, żeby przestał mnie całować"... / www.nie.com.pl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: chuchla »

Przyglądam się tej dyskusji i trochę mnie śmieszy!!
Jak komuś się nie podoba to niech nie przychodzi i tyle.
Jeśli chodzi o dobór kapel to informacje o tym że takie koncerty są organizowane były podawane wielokrotnie, a że brak jest chętnych kapel to nie wina MDku.
Wejściówki są tylko po to aby ograniczyś liczbę osób na koncercie.
Jak dla mnie ten pomysł też nie jest za fajny ale cóż...
A piwo: nie wiem czy zwróciliście uwagę że koncert będzie w Młodzieżowym Domu Kultury!! Młodzieżowym!! Większoś zajęć prowadzonych tam jest z myślą o młodych ludziach. Bardzo młodych. Ale jak ktoś sobie wypije pifko na zewnątrz to nikt mu za to nic nie zrobi.
z nagłośnieniem zawsze jest problem i to nie tylko w MDKu. Ale tym razem napewno będzie dużo lepiej niż ostatnio.
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

chuchla pisze:Przyglądam się tej dyskusji i trochę mnie śmieszy!!
Nie no stary, tym postem rozwaliles chyba wszystkich :D Jezeli dyskusja Cie smieszy, to po co zalozyles taki temat, na przypominam, FORUM DYSKUSYJNYM miasta Lubina??

:obled:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: djpluki »

Dale, moze niektorzy nie wiedza, do czego jest forum...ahh:( czy "komus" chodzi o dokopanie "komus"??
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

:oops: jezeli komus dokopalem to przepraszam... A na koncercie moze i sie pojawie, chyba ze po tej dyskusji juz mnie nie wpuszcza :kosa:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: djpluki »

No i po koncercie... Chce wyrazic swoje zdanie o tym koncercie... Wg mnie Garasze nie powinni tym razem grac... Za duzo, za czesto i jeszcze w tym samym miejscu... Z reszta, widac bylo, ze publika nie rwala sie do zabawy... Na pierwszym MDKowskim koncercie, to wlasnie oni rozkrecili publike... A teraz? Punkt Kontrolny jak dla mnie zagral fajnie...Moglob by byc lepiej, ale to dobry koncert:P chociaz tez niewiele ludzi sie bawilo... No a na Rewizji to sie dopiero zaczelo... Mimo, ze rzadko punka slucham, to fajnie, fajnie grali...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: fikcja »

strasznie mało ludzi. myślałam, że będzie o wiele tłoczniej i zarazem lepiej..
Rewizja całkiem przyjemnie grała. szkoda tylko, że z rozpiętymi spodniami i bez koszulek.. :lol: wszyscy pokutujemy! (:
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Po tej imprezie, to miejsce nie powinno nazywac sie Mlodzieżowy Dom KULTURY.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

A tam gadanie , Rewizja zaje..scie. Szacunek dla kolesi lejacych sie po mordach pod sceną. Nie ma to jak skapiszonowana facjata. JEDYNY MINUS ZE JASNO NA MAXA I NIGDZIE NIE BYLO PIWA !!!!!!!!!!!! NAJBLIZEJ TO W ZABCE KOLO LODOWISKA A TO JEDNAK KAWALEK. Harpagan nie przycharpaganil
SÜr Beer Piwo Cerveza Biere Pivo Birra Bier Bier Bronz SÜrgyĺr Brewery Browar Cervecería Brasserie Pivovar Birreria Brauerei Brouwerij
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Dziadu »

Co prawda do MDK wpadłem na dosłownie kilka minut, ale rzeczwiście pierwszą rzeczą jaka rzuciła mi się w oczy była bądź co bądź skromna ilość osób przybyłych na imprezę, co do "Garaszy" moje zdanie na temat ich występu znajduje się kilka postów wyżej i rzeczywiście takie trzymanie się MDK'owych koncertów na dobre im nie wyszło.......co do gwiazdy wieczoru, z relacji naocznych świadków wiem, że była nią Rewizja i chyba dla tej kapeli przybyła tam większość osób.
"Cierpisz, a to oznacza, że Jezus cię całuje" - mówi mu Matka Teresa. Starzec warczy: "Powiedz swojemu Jezusowi, żeby przestał mnie całować"... / www.nie.com.pl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

No ty dabrowsski sobie polazłes ale na rewizje dopiero zaczeli przychodzic wszelkiej maści turki.Ogolnie poprzednie okncerty pod wzgledem publiki byle lepsze ale jak narazie to rewizja byla najlepszym zespolem jaki tam zagrał
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: damian »

Byłem na koncercie i stwierdzam, że mi sie bardzo podobało :) ..tylko szkoda, że większość nie pamiętam :( :P
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

www.photoblog.pl/wesoly
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM