Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
20 maja o godzinie 18:00 kolejny koncert w MDKu.
Tym razem w całości punkowy!!
Zagrają trzy kapelę:
59 Garasz 300
Punkt Kontrolny
Rewizja
Zapowiada się niezła impreza:D
Warto wpaść tym bardziej że wstęp jest bezpłatny!!!
Tym razem w całości punkowy!!
Zagrają trzy kapelę:
59 Garasz 300
Punkt Kontrolny
Rewizja
Zapowiada się niezła impreza:D
Warto wpaść tym bardziej że wstęp jest bezpłatny!!!
Nowy(a) na forum

Nom... Miala jeszcze jedna kapela grac, ale cos nie wyszlo u tamtych kolesi. Garasze graja juz trzeci raz w MDKu...Za duzo? Fajnie, ze MDK wciaz to robi... Szkoda, ze beda graly tylko punkowe kapele... Fajnie bylo na pierwszej "edycji:P". 4 rozne rodzaje muzyki, w tym punk tez... Drugi raz tez bylo zroznicowane, choc troche mniej. Szkoda, ze teraz tylko punk, szkoda... No ale i tak mam nadzieje, ze beddzie fajna impreza!!!;)
Weteran

Znowu punk punk punk punk punk punk punk punk punk punk punk punk punk punk punk... Czy w tym smutnym mieście gra ktoś inny rodzaju muzyki??
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Weteran

Ktoś Ci kiedys zabronil wyjsc z koncertu, jak Ci sie nie podobalo?fikcja pisze:przyjdę na to, co lubię i będę miała pewność, że nie usłyszę czegoś, czego nie trawię.
Dobra, ja juz nie komentuje tego wątku bo jeszcze jakaś masakre spowoduje...
Milej zabawy na koncercie...
Oczywiście aczkolwiek podsumowywując, ponieważ iż musze się koniecznie zjawić na owym koncercie. Szkoda że nikt nie porafi docenić tego, że koncert jest zupełnie za darmo. Istnieje prosta zasada, jeśli nie podoba Ci się muzyka- nie przychodzisz. Nie trawie takiego marudzenia, to się nie podoba ...tamto też, łatwo jest krytykować, ale owiele trudniej jest coś samemu zoorganizować
- Nie zawsze kopczyk powstaje symetrycznie, czasem jedno ziarenko potrafi zepsuć symetrie kawowej górki
- Nie zawsze kopczyk powstaje symetrycznie, czasem jedno ziarenko potrafi zepsuć symetrie kawowej górki
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Weteran

Czy to pierwszy koncert za darmo jaki został zorganizowany?damian pisze:Szkoda że nikt nie porafi docenić tego, że koncert jest zupełnie za darmo.
Zgadza sie, dlatego nie przyjde =)damian pisze:Istnieje prosta zasada, jeśli nie podoba Ci się muzyka- nie przychodzisz.
Krytyka jest wskazana, ale tu raczej mamy przykład dyskusji, jak to zwykle na forach bywa. Co do organizacji imprez, sam sie tym zajmowalem i wiem jak to jest. Jednak moim zdaniem platne imprezy sa o wiele lepszym rozwiazaniem, jak dla mnie. Przychodza wtedy ludzie, ktorzy chca posluchac danej kapeli czy kapel. Nie marudza, jak to powiedziales, bo wiedza za co zaplacili.damian pisze:Nie trawie takiego marudzenia, to się nie podoba ...tamto też, łatwo jest krytykować, ale o wiele trudniej jest coś samemu zoorganizować.
p.s.
miałem juz nie komentowac, ale nie moglem sie powstrzymac
peace (nie pis)
ale spóż na posty powyżej, krytyka jest wskazana, bo zawsze daje jakiś punkt odniesienia do poprawy. Ale nikt nie pisze co się nie podoba dokładnie tylko tyle że nikomu się punk nie podoba, nikt nie zabrania wypowiedzieć się na dany temat, ale dla samych kapel które tam występują jest to doś spore zaangażowanieDale Cooper pisze:Czy to pierwszy koncert za darmo jaki został zorganizowany?
Trust I seek and I find in you
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Weteran

Z postow powyzej wynika, ze tylko ja i djpluki jestesmy nie do konca zadowoleni z zespolow ktore zagraja... A co mi sie nie podoba dokladnie to wlasnie teraz napisze :]damian pisze:nikt nie pisze co się nie podoba dokładnie tylko tyle że nikomu się punk nie podoba
Po pierwsze: System wejściowek, jakbym nikogo nie znal z zespolu to raczej bym nie mial skad jej wziasc.
Po drugie: Podczas ostatniego koncertu bas przebijal sie i zagluszal wszystkie pozostale instrumenty i wokal.
Po trzecie: Przynajmniej jak dla mnie, poziom zespolow punkowych pozostawia jednak wiele do zyczenia, rozumiem ze ma byc wsciekle brudno i ostro, ale w punku powinno sie odnalezc rowniez melodie; tekst prosty, ale trafiajacy do ludzi.
Po przeanalizowaniu powyzszych wnioskow stwierdzam, ze nie wybiore sie na ten koncert, wole spedzic ten czas jakos inaczej... Aha, no i piwka sie raczej tez nie napije w MDKu :]
Informacje
0 użytkowników » 1 gość