polecam. teraz tylko przestawic sie z menu olympusowatego na canonowskie i jazda ;]
Weteran

a ja wlasnie dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem Canona 20D
ahhhh jaka maszyna ! nie mialem w rekach 350 wiec porownania nie bedzie niestety. Ale zdecydowanie 20D to bardoz wysoki poziom jak za taka cene. zreszta mozna poczytac o tym w sieci .
polecam. teraz tylko przestawic sie z menu olympusowatego na canonowskie i jazda ;]
Weteran

koza: problem w tym, ze 20d z niewiadomych przyczyn (moze nie schodzil ze sklepow tak jak planowano) wycofano ze sporej czesci hurtowni. w sklepach mozna zlapac ostatnie egzemplarze co jednak nie ma znaczenia poniewaz w tej chwili mozna sobie go po prostu sprowadzic z miedzynarodowa gwarancja i kupic samodzielne badz przez sklep w PL.
szczerze sie przyznaje, ze swoj kupilem na allegro od firmy. w pelni nowy, zapakowany ze wszystkimi papierami, platny przy odbiorze z mozliwoscia sprawdzenia paczki przed zaplata (w zyciu bym sie nie zdecydowal takiej sumy przedplacic).
JJ: az taki cham nie bede ;] poki co 18-55 czli standard przy 20d bez doplat.
szczerze sie przyznaje, ze swoj kupilem na allegro od firmy. w pelni nowy, zapakowany ze wszystkimi papierami, platny przy odbiorze z mozliwoscia sprawdzenia paczki przed zaplata (w zyciu bym sie nie zdecydowal takiej sumy przedplacic).
JJ: az taki cham nie bede ;] poki co 18-55 czli standard przy 20d bez doplat.
Stały bywalec

Weteran

Nowy(a) na forum

Ech, ja też lubię sobie porobić fotki, ale ja używqam amtorskiej cyfry , nawet nie lustrzanki- minolta z1 mojego ojca.
Mój kumpel kupuje sobie 300d i nie wiem jak ja to wytrzymam.
A może macie na sprzedaż tego canona 300d? Bo ten mój znajomy póki co się rozgląda, a jest z Lubina oczywiście.
Mój kumpel kupuje sobie 300d i nie wiem jak ja to wytrzymam.
A może macie na sprzedaż tego canona 300d? Bo ten mój znajomy póki co się rozgląda, a jest z Lubina oczywiście.
Korzystaj z życia i tak nie wyjdziesz z niego żywy
Maniak

Weteran

koza: ale ja tu mowie o sytuacjach gdy firma a nie zwykly podatnik sprzedaje aparat za posrednictwem allegro. Ladnie dostajesz fakturke, gwarancje, mozesz odebrac osobiscie badz sprawdzic przed zaplata a poczcie. a czy to firma czy 'koles' sprawdzasz telefonicznie np: proszac o podanie danych firmy, ktore przewaznie sa widoczne juz w aukcjach i spokojnie mozna je zweryfikowac.
Maniak

Co powiecie o cyfrowkach firmy Panasonic LUMIX ?
http://allegro.pl/item113915570_lumix_f ... peed_.html
http://allegro.pl/item113915570_lumix_f ... peed_.html
Wszystko zależy na kogo trafisz, ja kupiłem swój aparat za prawie 3 tydsiące na allegro i nie narzekam. wcześniej poczytałem komentarze, po,mialowałem z gościem itp. Podobnie kupiłem kamerę i samochód. No samochód to nie za pobraniemkoza pisze:Marian, no wlasnie, ALLEGRO. Jakos nie mam zaufania do tego typu zakupow, zwlaszcza wartosciowych przedmiotow.
Bywalec

Jak na rie slyszalem bardzo pozytywne opinie ale tylko slyszalem bo nie mialem mozliwosci testowac a model DMC-FZ30 jest uwazany za jeden z najlepszych aparatów w swojej klasie a wiec jak na razie + dla Lumixów ale to twoj wybor
Maniak

mancini: no i kolejnym duzym plusem jest szklo leica'i ;]
Informacje
Google [Bot] » 3 gości