Regulamin forum
W tym miejscu możecie zadać pytania do rzecznika prasowego UM Lubina.
Początkujący

Weteran

Początkujący

Maniak

Nowy(a) na forum

Początkujący

Maniak

Tymoteusz Myrda, no nieładnie, niedość że pan jest nieobecny to jeszcze leniwy, niech pan chociaż przejrzy temat skierowany tylko do pana.
ps:ŚW, zapytał ponad tydzień temu i nie ma odpowiedzi, chociaż pokrętnej, jak pan nie chce odpowiadać na trudne pytania to niech pan nie liczy na taryfę ulgową, i nie mydli nam oczu jakąś namiastką kontaktu - no jestem zawiedziony
ps:ŚW, zapytał ponad tydzień temu i nie ma odpowiedzi, chociaż pokrętnej, jak pan nie chce odpowiadać na trudne pytania to niech pan nie liczy na taryfę ulgową, i nie mydli nam oczu jakąś namiastką kontaktu - no jestem zawiedziony
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Początkujący

Przejrzał tego jestem pewny !!!! Ale co ma napisać !!Tymoteusz Myrda, no nieładnie, niedość że pan jest nieobecny to jeszcze leniwy, niech pan chociaż przejrzy temat skierowany tylko do pana.
Prezydent nas okłamuje i rzecznik także kłamie. Olewają nas i mam nadzieję że po wyborach pan rzecznik straci pracę i wtedy to bedzie się udzielał na forum.
Powinien pan się wstydzić tak nas okłamywać to pan jest dla nas a nie my dla Ciebie.
Temat zostaje przesuniety do nowego dzialu. Kolejne - nowe pytania prosze zadawac w nowych, osobnych tematach. Bardzo prosze o zapoznanie sie rowniez z tym postem, aby nie bylo pozniej niepotrzebnych nieporozumien.
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość