Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Stały bywalec

zapraszam na www.gm4lubin.fora.pl - jest to nowe forum dla uczniów i absolwentów Gimnazjum nr. 4
zapraszam
zapraszam
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Stały bywalec

nawet by forum nie było gdyby nie ja (nie żebym sie chwalił)
jedaya str. zwiazana z 4-ką to str. koła fizycznego
www.gm4lubin.webpark.pl
Zapraszam do rejestracji... rozruszajmy forum naszej szkoły
jedaya str. zwiazana z 4-ką to str. koła fizycznego
www.gm4lubin.webpark.pl
Zapraszam do rejestracji... rozruszajmy forum naszej szkoły
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Weteran

Maniak

[ Dodano: Wto 21 Mar, 2006 22:18 ]
A muszę wam w tajemnicy powiedzieć że mój kumpel z dawnych lat (teraz chodzi do innej klasy) robi strone szkoły. Shit, też bym mu pomógł ale jestem w takiej klasie że szkoda gadać... moja koleżanka sie podnieca ze bloga robi..pffff nich robi. Nie lepiej stronke www w htmlu?Kryzbi pisze:stronke by zrobili a nie......
[ Dodano: Wto 21 Mar, 2006 22:21 ]
Acha, gdyby nie pan Krasny to nawet tej stronki koła fizycznego by nie było. Ale chyba trzeba mu polecić lepszy hosting niż na webparku
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
patrzac z perspektywy "podniecania sie", to ze stronki w htmlu tez nie masz sie czym szczycic. poprawny xhtml + poprawny css2 i wykorzystanie standardow to jest toNie lepiej stronke www w htmlu?
Widze, że gim4 tak się reklamuje to ja nie bede gorszy zapraszam na forum uiczniów klasy 3G z zsi...Piotruś pisze:zapraszam na www.gm4lubin.fora.pl - jest to nowe forum dla uczniów i absolwentów Gimnazjum nr. 4
zapraszam
UP THE IRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weteran

wcale nie każe ci tam wchodzic ale tego czytać... A mam prawo do zamieszczenia tego linku... Forum było zrobione głownie z myślą o uczniach mojej szkoły a szczegolnie klasy. I nie bylo ono robione z powodu tego forum(forum gim 4) czy jakiegoś innego... Zresztą o istnieniu forum gim 4 dowiedziałem się dopiero dzisiaj.
UP THE IRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weteran

i w czym problem kolego? wybacz, ale nie potrafie zrozumiec oco chodzi w Twoim poscie..
"wcale nie każe ci tam wchodzic ale tego czytać"
'I nie bylo ono robione z powodu tego forum(forum gim 4) czy jakiegoś innego"
'Forum było zrobione głownie z myślą o uczniach mojej szkoły a szczegolnie klasy .. Zresztą o istnieniu forum gim 4 dowiedziałem się dopiero dzisiaj"
powinni wprowadzic 'logiczne myslenie' do zajec obowiazkowych.
ps; to jak z tym mailem? zna ktos?
"wcale nie każe ci tam wchodzic ale tego czytać"
'I nie bylo ono robione z powodu tego forum(forum gim 4) czy jakiegoś innego"
'Forum było zrobione głownie z myślą o uczniach mojej szkoły a szczegolnie klasy .. Zresztą o istnieniu forum gim 4 dowiedziałem się dopiero dzisiaj"
powinni wprowadzic 'logiczne myslenie' do zajec obowiazkowych.
ps; to jak z tym mailem? zna ktos?
Administrator

Impossible is nothing! 
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość