Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

No nie wiem, wątpie że będe ale sie postaram :wink:
Kryzbi, to się czyta /parkur/ :)
EDIT:Turbo bede na ustawce na 99% (Z czego 0.01% to to że bedzie brzydka pogoda, 0,02% że ide z mamą do reala, 0,06% że chce przyjść!!! :) ) Ale masz być a nie że przyjde z kumplem a tam nigogo nie ma. Aha poczekajcie z 15min od 16:00 bo możemy się spóźnić.

[ Dodano: 08-10-2005, 10:46 ]
Dobra, Kryzbi, jak chcesz to przyjdź, DeeS, niech zrobi artykuł (tylko powiedz gdzie ten artykuł :)) ustawka dzisiaj o 16:00 pod CK Muza.
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Seba, troche za późno powiedziałeś ;F Może innym razem wpadne... :strzalka:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Pawcio.p »

no i po ustawce... :D nawet fajnie było... gdyby nie to ze nas z PKS pogonili, babka na nas nie krzyczała i wszyscy sie tak szybko rozeszli.... ale ogólnie to wporządku :D
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

ile było osób?
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

7 osób było. Ja zaraz musiałem iść ale z tego co słyszałem co było później jak mnie nie było to było super!!! Na wzgórzu zamkowmym szczególnie. Ale, tak to jest jak jesteśmy w 7 osób to tylko babka z PKS-u nas pogoni i jeszcze tam jakaś babka, a jak dzisiaj sie wbjałem na schodzy koło ptysia to babka od razu puka w szybe: "złazić mi tu!!" eh!! Ale tak ogólnie to fajnie. W Listopadzie też coś takiego zrobimy, będziemy sie ustawiać co miesiąc. :) .A ja teraz musze sie uczyc w głupiej szkole z głupimi nauczycielami, i trenować Monkey Vaulta bo prawie nic nie umiem :wink: Pozdro

[ Dodano: 09-10-2005, 21:54 ]
Dobra nie bede ukrywał, ogłaszam wszem i wobec strona naszegop klanu: www.z3runteam.blo.pl (stronka czasem może nie wchodzić, spróbujcie później :) )

[ Dodano: 13-10-2005, 19:38 ]
Nasze forum: www.z3runteam.fora.pl :) Nie tylko o Parkour, ale także o naszym mieście i o Gwiezdnych Wojnach ;) Rejestrujcie się :]

[ Dodano: 26-10-2005, 18:15 ]
Szykuje się kolejna ustawka, więcej info na naszym forum: http://www.z3runteam.fora.pl/viewtopic.php?t=27 Zapraszam do przyjścia :) Niestety nawet jeżeli przyjdę nie będe mógł biegać bo jeszcze gipsu mi nie zdjeli. Pozdro :D
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mistrz7 »

turbo ty masz wszy na pempku i krzywo sikassz
a tych kolesi w rekawiczkach znam i to sa palcki ze szkoda gadac
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: maciejz3 »

Siemka everybody!!! jatesh ćwicze. Jestem z klanu Seby. Mówie wam. To jest spoko sport. Zapraszam na nasze 4room: www.z3runteamforum.yoyo.pl

[ Dodano: Sro Mar 29, 2006 14:49 ]
Dzisiaj ustawka pod CK Muza 0 15.30. Sorki, że tak późno o tym mówie ale miałem drobne problemy z NET-em.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: nOF4Ce »

Seba: nie wydaje mi sie zebyscie dobrze krecili poikami i dobrze pluli ogniem...obejrzeliscie kilka filmikow, potrenowaliscie dwa miechy i parkour bo teraz to jest modne bo przeczytaliscie w BRAVO...co dalej bedzie modne? Tokyo Hotel?

Wydaje mi sie ze zajmujecie sie tym co jest modne...i robicie to strasznie na pokaz...takie jest moje odczucie, ale wydaje mi sie ze nie bladze...kazdy moze je miec...
Obrazek
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

Nie tylko Twoje.
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

nOF4Ce pisze:...co dalej bedzie modne? Tokyo Hotel?
Fetysz..
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Matts »

Te dzieci zmurku do parku powinny skakać w kaskach takich jak mają chłopaki w DH, bo kiedyś to się źle skończy...
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

"nie wydaje mi sie zebyscie dobrze krecili poikami i dobrze pluli ogniem...obejrzeliscie kilka filmikow, potrenowaliscie dwa miechy i parkour bo teraz to jest modne bo przeczytaliscie w BRAVO...co dalej bedzie modne?" po pierwsze to my cwiczymy od sierpnia tamtego roku jakbys chcial wiedziec. Po drugie to chyba ty zes przeczytal bravo bo parkour to nie poi i plucie ogniem...to bardzie XMA....

[ Dodano: Czw 06 Kwi, 2006 14:01 ]
Co do tych kaskow to lepiej przekaz innym newbie takich co maja po 10 lat...
Sam zlamalem obojczyk na wfie przez przypadek i wiem co to za bol... wiec mnie nie musisz pouczac. Uwazam na siebie...

[ Dodano: Czw 06 Kwi, 2006 14:06 ]
Jestem z klanu Seby.
Raz mowisz ze ty zalozyles klan a teraz ja.. ? :?
Powiem tak jak bylo: Ja chcialem zalozyc klan, ale on maciejz3 dal nazwe i mowi ze on jest 'bossem' to niech ci bedzie... ja tam nie musze byc "szefem". Na co mi to...
Foucan powiedział: "No violence, No competition, No Groups, No Chiefs."
Wiec grup takze byc nie powinno ale nie przesadzajmy...każdy jest rowny
Obrazek

Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: maciejz3 »

Wkurzasz mnie Sebo:-[. Ja nic o bossie nie mówiłem. Ty nic nie mowileś że zakladasz klan lecz że trzeba go założyć więc założyliśmy go razem. Zawsze szukasz dziury w całym!!!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

maciej pisze:Nararazie nie ma określonego terminu spotkania. Zapamiętajcie-ja jestem bossem tego klubu a tamten drugi to z-ca. We are Λ & Ω in 3run.
http://www.le.parkour.pl/viewtopic.php?t=2107&start=0
Jak to nie? Ale że oboje założyliśmy to nich ci będzie ;) :P
Obrazek

Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Smiech na sali... kluca sie kto jest szefem 'gangu' hahaha to jest smieszne!! co do tego sportu ma jakis szef ? ze co, ze za nim biegacie czy co ? no normalnie mnie rozwalacie...... :D

kupcie sobie lepiej koszulki le parkour :P na allegro...
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM