Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Ustawka

Post autor: Seba »

Jutro, tj. 27.03.2006 odbędzie się pierwsza w tym roku ustawka z PK! Zapraszam wszystkich :) CK Muza, godzina 15:30. Sorki ze tak późno, ale wcześniej forum nie działało.

[ Dodano: Nie 26 Mar, 2006 21:02 ]
P.S. Więcej tutaj: http://www.z3runteamforum.yoyo.pl/viewtopic.php?p=103 . Bądź na bierząco ;)
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: hemik »

Ustawka. :) musze przyznac ze o czym innym pomyslalem czytajac Tytul...
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

hemik, dokładnie.
Seba, a zdjecia jakies beda?
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

No nie wypaliło. Ustawka odbyła sie w środe, i oprócz nas była jeszcze inna grupa :) Może next time, będzie jakoś lepiej...na drugiej ustawce z rzędu (w tamtym roku) było nawet 20 osób :)
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Seba, kiedy się pochwalicie jakimś filmikiem ? chciał bym w końcu zobaczyć co potaficie... bo wszędzie tylko słysze o tym parkour :P
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

1 ciekawostka - znowu nas przegonili z PKSu. Co do tej firmy S.A mam mieszane uczucia :P Babka powiedziała przez mikrofon zebysmy nie skakali przez barierki, to sie zmylismy, a potem straż miejska nas spisała że niby stłukliśmy szybe chociaż to nie my... :| OMG. 2 ciekawostka - kumpel ma aparat i namawiam go żeby wziął i porobił jakieś zdjecia albo filmiki z treningu. Ale on sie boi ze mu zajumia itp...
Obrazek

Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Seba, to spoko kolege masz. ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Szykuje się następna, dość spora ustawka na której bardzo prawdopodobne, iż będziemy gościć traceurów z Wrocławia :usmiech: Przydał by się ktoś kto mógłby porobić zdjęcia, ew. jakieś filmiki. Oczywiście każdy może przyjść, nawet Ci, którzy chcą zacząć trenować :) Data: 9 czerwca, godzina 12:00, tradycyjnie przed CK Muza :)
Obrazek

Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: mancini »

Szykuje się prawdopodobnie ??
prawdopodobnie przyjde, prawdopodobnie wezme ze soba aparat, prawdopodobnie zrobie zdjecia :D
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

szykuje sie ustawka, prawdopodobnie pojawia sie goscie :P
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM