Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
moim zdaniem dobrze ze wycinaja topole, raz ze niebezpieczensto przy drogach, dwa ze ogromne te drzewa rosna i pozniej latem jest pelna tych pylkow (uff jak dobrze ze nie jestem na nic uczulony) a trzy ze lepiej wygladac cos malego i bezpiecznego (biorac pod uwage sadzenie drzew przy drogach, czy tam krzewow jak wspomnieliscie) niz ogromne topole, ktorych zazwyczaj codziennie widzimy tylko kawalek pnia.
za sadzeniem iglakow nie jestem, to mi sie jakos ze swietami kojazy a w ogole za choinka (wykluczajac swieta bozego narodzenia) nie przepadam. a tak w sumie jak sie jedzie czy idzie bardzo przejzyscie sie zrobilo wzdloz drogi w ktorej wyciete zostaly drzewa, teraz jakos tak widac ile mamy niezagospodarowanej przestrzeni.
Maniak

Weteran

słyszałem, że komus spadający konar drzewa w Lubinie rozwalił samochód, i to było podczas jazdy
ogólnie mnóstwo ludzi w całej polsce ginie od walnięcia w drzewo, pień drzewa jest jak beton przy uderzeniu, a jak wpadniesz w krzewy przy drodze to się nic nie stanie
ogólnie mnóstwo ludzi w całej polsce ginie od walnięcia w drzewo, pień drzewa jest jak beton przy uderzeniu, a jak wpadniesz w krzewy przy drodze to się nic nie stanie
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Nowy(a) na forum

Maniak

Stały bywalec

Informacje
0 użytkowników » 2 gości