Lubie Muze
Lubie Muze
re:

Post autor: Lubie Muze »

odpowiedz na plastikowe kufle jest prosta! Zaplacisz za stluczone szklane kufle?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

Piwo piwem a co co w takim razie z popielniczka w szklance i resztkami na stole? Ja nie pale, ale jak bym podszedl do stolu a kelnerka oproznila by mi popielnicze wsypujac troche do szklanki troche na stol to bym sie wkurzyl....
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
gość
gość

Post autor: gość »

Tak wygląda Jogi, że One to robią notorycznie. Chyba, że się zwyczjanie przypieprzasz teraz. Wczorajszy koncert rewelacja. Obsługa też i piwo było w szkle. Na Heyu zaś nie widziałem, żadnych wyjątków a siedziałem koło VIPów.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

ja sie nie spotkałem z sytuacja z popielniczka, ale czytajac czyjs tekst wzbudziła we mnie niepokój wiec daltego zapytalem tak to jest....MOim zdaniem w Muzie jest Gitara...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

ja sie spotkalem . i nie jest to mile, chociaz co ja gadam ... przeciez nie powiem,ze mi sie zrobilo przykro z tego powodu ;] szlag czlowieka trafia i mowi pare nieprzyjemnych rzeczy po czym oczy obslugi sali i klubu 'Pod Muzami" maja te tzw. 'kurwiki w oczach' ;]

nie wiem jak jest teraz, wiem, ze pewne ruchu byly podjete po tym jak pojawily sie na forum negatywne wypowiedzi na temat obslugi. czy jest lepiej? jakie sa realia w tej chwili? tego nie wiem.

jest jedna Pani , ktora stoi za barem ... kobitke zawsze dobrze kojarze, mila, usmiechnieta i zawsze mi pokazywala ile wydaje reszty ;]

podoba mi sie klimat w muzie, a na sufit nie patrze, menu tez mi smakowalo.

a propos sufitu ... to zdjecie ciekawie ukazuje jego 'oblicze' ;] a i 'rybie oczko' zrobilo swoje. ... zlodzieje glow ... kameralnie bylo, ale za to ciekawie .

http://ckmuza.pl/06galer/2005/34zg/d/zg01.jpg

Pozdrawiam

[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 1:42 pm ]
a i dodam jest taki offtopic , ze LEPIEJ DLA USZU bylo jak ta Pani jednak nie lapala sie za spiewanie http://ckmuza.pl/06galer/2005/34zg/d/zg13.jpg :diabelek: ;]

/do Barteckiego: juz poprawilem :kosa:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

sufit mi sie tez poodba. taki oryginalny:P
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość