Ja bym uderzył na koncert Alice In Chains... Layne mial tak nepowtarzalny głos, że już chyba nigdy czegoś takiego niedoświadczy cały muzyczny świat... Poza tym psychodelia rządzi!
Regulamin forum
Muzyka w Lubinie - czyli co u nas słychać ?
Weteran

Jaki zespół chcielibyście jeszcze kiedyś usłyszeć (istniejący bądź nieistniejący)? I dlaczego?
Ja bym uderzył na koncert Alice In Chains... Layne mial tak nepowtarzalny głos, że już chyba nigdy czegoś takiego niedoświadczy cały muzyczny świat... Poza tym psychodelia rządzi!
Alice In Chains tez chetnie ... As i Lay Dying, Sigur Ros, U2 ( w sumie bym zobaczyl ), Rhcp, Lostprophets, Alexisonfire.. dosc duzo tego .. Gorillaz za "zaslona" czy Daft Punk w kaskach tez bym, zobczyl
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Bywalec

Stały bywalec

wg mnie istotna czescia pytania Dale'a bylo "i dlaczego?".
Weteran

W sumie racja Veldrin... Ale można chcieć usłyszec jakąś kapelę tak poprostu, bez powodu? :> Nieprawdaż? 
Stały bywalec

Bywalec

*Vegitt*, kozaku
:D na Mindless Self Indulgence tez bym polazl .. ciekawa atmosfera musiala by tam panowac, heheh osz Ty..
.MODEL SMALL .STACK .DATA
.CODE START:
END START
.CODE START:
END START
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość