Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

GRASZ I ŚPIEWASZ W JAKIEJŚ KAPELI i chciałbyś aby świat cię (was ) usłyszał?????????????
Skontaktuj się z nami!
Młodzieżowy Dom Kultury w Lubinie czeka na kontakt z wszystkimi pragnącymi wziąć udział w cyklicznych koncertach młodzieżowych zespołów muzycznych.
Do waszej dyspozycji jest sala, sprzęt nagłaśniający obsługiwany przez profesjonalnego akustyka.
ZGŁOŚ SIĘ DO NAS I ZAGRAJ!!!
Kontakt:
tel. 076/7248924 do godz. 13.00
e-mail: mdklubin@poczta.onet.pl
osobiście w godz. 15.00-19.00 od pn-czw; pt w godz. 17.00-19.00
Instruktor: Małgorzata Tylicka-Póltorak; MDK sala nr 107
Najbliższy koncert już 18 lutego od godz. 17.30!!!!
Skontaktuj się z nami!
Młodzieżowy Dom Kultury w Lubinie czeka na kontakt z wszystkimi pragnącymi wziąć udział w cyklicznych koncertach młodzieżowych zespołów muzycznych.
Do waszej dyspozycji jest sala, sprzęt nagłaśniający obsługiwany przez profesjonalnego akustyka.
ZGŁOŚ SIĘ DO NAS I ZAGRAJ!!!
Kontakt:
tel. 076/7248924 do godz. 13.00
e-mail: mdklubin@poczta.onet.pl
osobiście w godz. 15.00-19.00 od pn-czw; pt w godz. 17.00-19.00
Instruktor: Małgorzata Tylicka-Póltorak; MDK sala nr 107
Najbliższy koncert już 18 lutego od godz. 17.30!!!!
MDK
ul. KEN6a
59-300 Lubin
tel. 076/8478664
ul. KEN6a
59-300 Lubin
tel. 076/8478664
Maniak

Koncert 18 Luty start:18:00
Zespoły:
WINOwajcy
59 Garasz 300
BitterSweeT www.bittersweet.blo.pl
na dzień dzisiejszy niepotwierdzony zespół : Mucha
[ Dodano: Wto Sty 17, 2006 17:12 ]
Impreze prowadzi Belushi
plakat:
www.plakat.muzyka.pl
Zespoły:
na dzień dzisiejszy niepotwierdzony zespół : Mucha
[ Dodano: Wto Sty 17, 2006 17:12 ]
Impreze prowadzi Belushi
plakat:
www.plakat.muzyka.pl
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum

To juz pewne, ze Mucha gra... Wiec zapraszamy 18 luty, 18:00 ruszaamy!!!:) www.bittersweet.blo.pl pozrdo dla zespolow i osob, wszystkich ktorzy beda 18 w MDKu!!!:P
Stały bywalec

Maniak

Z Wejściówkami jest problem... jeżeli znasz kogoś z zespołu... zgłoś się do niego... kilka nam zostało... a jeżeli nie... to lipa... w mdku zostało tylko 30 a wiem że ludzie przychodzą po nie... a te 30 zostało dorobione bo już zabrakło... teoretycznie możesz przyjść przed samym koncertem i sobie odebrać ale wątpie czy będą... No i jeszcze jedno wyjście jak bedziesz napewno to ja moge Ci jedną zostawić i jakoś się zgadamy przed samym koncertem... najlepiej się ze mną skontaktuj... gg...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec

Weteran

Po opuszczeniu MDK - owskiej sali, pozostał mi w uszach niemiły szum, w sumie to nic dziwnego, ale... Nie wiem czy to było jakieś założenie tego koncertu, że bas ma być najgłośniej, trochę to raziło, punk bez gitar i wokalu nie jest sbyt wysublimowany.
Co do samej muzyki, nie jestem obeznany w kanonach typu Sex Pistols, czy The Clash ale dla mnie PUNK ROCK to nadal ROCK, a tu rocka było stanowczo za mało...
Co do samej muzyki, nie jestem obeznany w kanonach typu Sex Pistols, czy The Clash ale dla mnie PUNK ROCK to nadal ROCK, a tu rocka było stanowczo za mało...
Maniak

Ja tylko przypomne ze to koncert amatorskich zespołów
Każdy zespół miał swoje ustawienia musze przyznać że w większości tak było lecz nie u wszystkich...Nie wiem czy to było jakieś założenie tego koncertu, że bas ma być najgłośniej,
Weteran

Amatorski nie znaczy słabo nagłośniony, nieprawdaż? :>
Bywalec

Maniak

Nooo... masz racje...Amatorski nie znaczy słabo nagłośniony, nieprawdaż? :>
Weteran

Doskonale wiem jak to jest z nagłośnieniem. Najwazniejsze w sumie jest to, aby zespół sie dobrze słyszał... A po Waszych minach było widać, że jest OK =)
Także życzę powodzenia na dalszych koncertach!
Pozdrówcie Fatclicks od YL
Także życzę powodzenia na dalszych koncertach!
Pozdrówcie Fatclicks od YL
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość