Ogłaszam forumowy plebiscyt na najwolniej działający urząd pocztowy w Lubinie. Trzeba o tym zaczac krzyczeć, bo już dzis zeby wyslac jeden list priorytetowy przed 15 to trzeba się wybrać na poczte około 13.30 tak w razie W. Poraz kolejny czekałem 1,5 godz. by zostać obsłużonym. MOIM FAWORYTEM JEST PIEKNY Z ZEWNĄTRZ I OCHYDNY W ŚRODKU urząd przy odrodzenia. PORAŻKA !!!! i nie chodzi tu o opieszałość obsługi gdyż widać że kobiety same robią co mogą, tylko o fatalną organizację. 2 okienka w których wyslesz list odbierzesz paczke, wyslesz faks, telegram i jeszcze to dego kupisz apap, przydatny zresztą po oczekiwaniach. Czekam sobie z listem a tam kobitka wjeżdża na lade z reklamówką korespondencji firmowej. Czy nie można by zrobić oddzielnego okienka dla instytucji jak np. w Bankiu. Czekam na wasze komentarze.
Swięta racja...identycznie jest na głównej...tam ok 15 30 trzeba stac w 10-osobowej kolejce, która bardzooo sztbko sie porusza... ale mam na to sposób, zapraszam wszystkich z centrum do chodzenia na pocztę w jamnikach...jedno okienko...nigdy nie ma ludzi, chyba ze po buty, bo to znajduje sie w sklepie obuwniczym...
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
o ile sie nie myle poczta glowna jest na ul. odrodzenia...
Bywalec

heh.
a ja typuje poczte na kilińskiego [koło 3Lo]. szlag mnie trafia jak z głupim przelewem musze stać pół godziny w kolejce, bo szanowna pani pocztowa robi cos innego, jakby nie mogła tego zrobić, jak obsłuży ludzi i oni wyjdą. ;>
p.s. poza konkursem typuje poczte w jarosławcu, skąd na wakacjach wysyłałam kartki i 2 niedoszły! i pewnie nie dojdą.
p.s. poza konkursem typuje poczte w jarosławcu, skąd na wakacjach wysyłałam kartki i 2 niedoszły! i pewnie nie dojdą.
Impossible is nothing! 
Stały bywalec

surgeon, czy urzad pocztowy nr 1 nie jest poczta glowna w lubinie?
info z www.lubin.pl
Nazwa: "Poczta Polska" Urząd Pocztowy Lubin 1
Adres: 59-300 Lubin, ul. Odrodzenia 4
info z www.lubin.pl
Nazwa: "Poczta Polska" Urząd Pocztowy Lubin 1
Adres: 59-300 Lubin, ul. Odrodzenia 4
Stały bywalec

Bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość