Bywalec

Istnieje w lubinie jakas grupa kabaretowa? Jakas sekcja kabaretowa?Jakas grupa ludzi która zajmuje sie kabaretami...?
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Maniak

kiedys w 2 LO istnial kabaret: zielony kaloryfer. ;]
Bywalec

Maniak

W takim razie też się przyłączam....ale to muszą być odjechane numery...
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Bywalec

Stały bywalec

ja też chętnie sie przyłącze ... mogę odwalać scenkę Gajosa z Teściową (rozmowa przez telefon z lekarzem pogotowia)
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Bywalec

Maniak

Bywalec

Ha,,ha...cabaret..chcecie tworzyć ???przecież jest już od dawna..mam nawet texty na piśmie , a przytoczę fragment..oto fragmenty ;"Urząd miasta nie jest kompetentny w sprawie uregulowania granic nabytej( od Urzędu ) działki..." ---"Prosimy o zwrócenie się do spółdzielni Polne...",,,"Zarząd Spóldzielni Polne odmawia uznania roszczeń z tutułu użytkowania działki przez Spółdzielnię ponieważ działka należy do Pana..." Rada Miejska informuje że w sprawie przesunięcia wieży ciśnień z ul. Parkowej na ul. Grabową należy zwrócić się do Sądu Rejonowego..", Wydział Kultury informuje że obiekt wieża ciśnień jest zarejestrowany jako zabytek w Biurze generalnego Konserwatora zabytków,,i sprawy ulg w opłatach są regulowane ustawami dot. ob.zabytk., Wydział finansowy wzywa do uiszczenia opłat w trybie natychmiastowym ....Ulg z tytułu ob zabytk.zero ( Ustawa mówi o 50 %) itd.itp.
Informacje
Bing [Bot] » 2 gości