Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Weteran

ojej aż mi głupio
całe szczęscie, że koza to takie mądre i sprytne zwierze

całe szczęscie, że koza to takie mądre i sprytne zwierze
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
hehehe..sa mozilwe pewne osuniecia gruntu, w wyniku dzialalnosci gorniczej....choc raczej malo prawdopodobe ze wzgledu na to iz w filarze ochronnym m. Lubina fedruje sie z podsadzka....ale juz abstrachujac od tego to skad na w tych zapadnietych miejscach ma sie od razu woda pojawiackoza pisze:REALISTA to wyjątkowy przypadek czytania tekstu bez zrozumienia.
PODPOWIEDZ: kopalnia, tąpnięcia.
Polar 21 - ,,<font color=red>[...]</font>" z abstrakcją lepiej nie mieszaj, albo się weź za ortografię...polar21 pisze:hehehe..sa mozilwe pewne osuniecia gruntu, w wyniku dzialalnosci gorniczej....choc raczej malo prawdopodobe ze wzgledu na to iz w filarze ochronnym m. Lubina fedruje sie z podsadzka....ale juz abstrachujac od tego to skad na w tych zapadnietych miejscach ma sie od razu woda pojawiackoza pisze:REALISTA to wyjątkowy przypadek czytania tekstu bez zrozumienia.
hahahaha....ja tu podaje naukowe wyjasnienie abstrakcyjnego myslenia a ty mi tu z ortografia wyjezdzaszNEVIL pisze:Polar 21 - ,,[...]ów" z abstrakcją lepiej nie mieszaj, albo się weź za ortografię...polar21 pisze:hehehe..sa mozilwe pewne osuniecia gruntu, w wyniku dzialalnosci gorniczej....choc raczej malo prawdopodobe ze wzgledu na to iz w filarze ochronnym m. Lubina fedruje sie z podsadzka....ale juz abstrachujac od tego to skad na w tych zapadnietych miejscach ma sie od razu woda pojawiackoza pisze:REALISTA to wyjątkowy przypadek czytania tekstu bez zrozumienia.
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość