Bywalec

Maniak

surgeon, hehehe japońce chcieli kupić, ale nie kghm tylko odpady poflotacyjne - ach ta plotka
Jogi,
Jogi,
nio i to nie tak daleko, są przecież plany budowy 20 tyś. osiedla między drogą na rudną i drogą na ścinawę, więc ewentualne metro, kto wieJa sie uparłem i sadze, ze potrzebne. Kiedys małomice sie rozbuduja.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum

Weteran

Bywalec

Weteran

Nowy(a) na forum

Jakim przyszłym osiedlu? Najpierw niech tam uzbroją rzekome działki...nie wiem czy wiecie..ale mamy XXIw a po lewej stronie drogi tj. Północna częsc Doliny Małomickiej do dziasj ni eposiada kanalizacji.!!! Teraz już wiecie dlaczego potok małomicki jest taki brązowy? bo płynie lewa strona hehe...jedyną zaletą tej wspaniałem krainy był zalew w latach 70-tych...niestety...spadek wód gruntowych nie pozwolił na utrzymaniu się tego terenu...a szkoda...
Nowe konto, nowy nic...
pozwolicie, ze przeniose do dzialu humor 
Jogi: moze wymyslisz jakis dluzszy felieton? Chetnie sie posmieje
Jogi: moze wymyslisz jakis dluzszy felieton? Chetnie sie posmieje
Maniak

gdzieś widziałem plany są interesujące a DSI chce ruszyć do końca (pesymistyczna wersja) następnego roku, jak będzie czas pokaże, w wywiadzie który czytałem narzekali na niedostateczną współpracę z U.M. poza tym wyglądali na zdeterminowanych aby to zrobić jak naj szybciej. ma tam być budownictwo jednorodzinne w zabudowie willowej i szeregowej a takrze budownictwo wielorodzinne, drogi dojazdowe wyglądają jakby były to duże łuki odpowiednio ułożone, całość całkiem całkiem
jeśli chodzi o działki to pierszeństwo mają mieć pracownicy kghm-u później jakieś przetagi ale szczegółów nie podawali 
Mowisz i masz. CzekamyJogi pisze:PRzenieście go do działu humor.. To przedstawie wam mój biznes plan hehe
Nie bij (pamietaj, ze jestem wiekszyStefan :P pisze:Czy ktoś w końcu przeniesie ten temat do odpowiedniego działu? W stylu "Nudzę się, to pogadam o czymkolwiek"? Tudzież po prostu go usunie?
WoW mnie wciagnal
Ale juz sie wyrwalem, chwilowo
Maniak

Plan Podziemnego Lubina mógłby zasłynąć na cały świat... uważam że jest to bardzo trafna decyzzja becouse do Lubina napływali by ludzie z całego świata... Lubin by się stał miastem prawdziwego handlu... Stworzylibyśmy największy i pierwszy podziemny bazar !!! To jest naprawde wielka idea... myślę że warto ją zrealizować... pewnie w budżecie miasta jakieś lewe środki na to się znajdą...
Zresztą prywatne firmy też będą pewnie chciały przyłączyć się do tego biznes planu...
Lubin opanował by podziemia... pisali by o nas w gazetach, książkach, mówili w mediach na całym świecie~!!! Jeszcze raz podkreślam że moim zdaniem warto zainwestować w taką akcję... myślę że jest ona bardzo potrzebna naszemu miastu...
Pozdro for Yogi... temat supeeer;)
Pozdro for Yogi... temat supeeer;)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec

Taaaa.... a Raczynski zabral by sie nielegalnie nad badaniami nad ludzmi w celu opanowania swiata. I po kilku latach bysmy mogli o lubinie Mordor mowic. Najpier trzeba odbudowac Oaze Malomicka(zalew) nastepnie kanalizjace(z tym to sie nie spieszmy) a potem metro(najwazniejsze).Przydalby sie jeszcze jakis warzywniak. To takie wstepne sprawy co do urbanizaji tego osiedla.
PS.Tak na serio to w lubinie zajmuja sie jakimis sprawmi niby bardzo waznymi zamiast zajac sie szczegolami. U mnie w niedziele rano siedza na lawce zule i obalaja wino.W tygodniu zreszta tez. Teraz zima nadchodzia wiec buduja ziemianki. Fajnie to bedzie wygladalo jak powstanie galeria. Beda nas odwiedzac powazni ludzie i nie tylko a na lawkach beda imprezy.PEace![/list]
PS.Tak na serio to w lubinie zajmuja sie jakimis sprawmi niby bardzo waznymi zamiast zajac sie szczegolami. U mnie w niedziele rano siedza na lawce zule i obalaja wino.W tygodniu zreszta tez. Teraz zima nadchodzia wiec buduja ziemianki. Fajnie to bedzie wygladalo jak powstanie galeria. Beda nas odwiedzac powazni ludzie i nie tylko a na lawkach beda imprezy.PEace![/list]
Maniak

dorwałem ten artykuł jest z 10 października i piszą że chcą zacząć zawieranie umów przedwstępnych jeszcze w tym roku
[ Dodano: Pią Gru 09, 2005 23:24 ]
i nie 20 tys. tylko 12-15tys.ludzi
a co do metra to przecież można dołem dojechać do polkowic może niedługo do głogowa więc nie ograniczajmy się tylko do lubina
[ Dodano: Pią Gru 09, 2005 23:24 ]
i nie 20 tys. tylko 12-15tys.ludzi
a co do metra to przecież można dołem dojechać do polkowic może niedługo do głogowa więc nie ograniczajmy się tylko do lubina
Bywalec

Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość