Początkujący

Piątek 20 stycznia - godzina koncertu i cena biletu niebawem
Ostatnio zmieniony 18 sty 2006, 10:24 przez Muza, łącznie zmieniany 2 razy.
Maniak

Nowy(a) na forum

Maniak

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

są już na www.ckmuza.pl w linku Galeria
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Koncert był udany choć zespół a w zasadzie Anja nie uniknęła kilku wpadek co z reszta jest normalne i ona na to też leje z góry, co wyraziła dosyć dobitnie ale o tym sza. Zagrany został całkiem niezły koncert choć wolałabym elektryczny
ale co tam.
Zdjęć nie będe wklejać ponieważ to bez sensu skoro są w galerii Ck Muza.
Teraz chciałabym pozwolić sobie tu na prywatę i offtop i bardzo prosze zeby ten post nie został skoszony, ponieważ to dla mnie ważne.
Niejaka Patrycja vel Ruda twierdzi ze niajki Wojtek tudziez Renata na wyzej wspomnianym koncercie byli i darli ze mnie łacha. Jeśli nie nastapiła tu pomyłka (bo po koncercie został juz tylko TRH Closter i garstka osób) to prosze o kontakt te persony. mniejsza o to że nie życzę sobie żeby na mój temat ktoś bzdety klepał ale chciałabym wiedzieć w którym miejscu zrobiłam z siebie błazna?
Wracajac do tematu koncertu to proponuje teraz Moonlight tudziez Delight.
ach i jeszcze słówko o TRH. Zespół świetny choć moze niedoceniany...a wokalista- Marcin jak się jeszcze rozkręci to bedzie całkiem cacy. z reszta na castleparty już chyba bedzie rozkrecony
o ile do tego koncertu dojdzie.
pozdrawiam
Niania oGG
Zdjęć nie będe wklejać ponieważ to bez sensu skoro są w galerii Ck Muza.
Teraz chciałabym pozwolić sobie tu na prywatę i offtop i bardzo prosze zeby ten post nie został skoszony, ponieważ to dla mnie ważne.
Niejaka Patrycja vel Ruda twierdzi ze niajki Wojtek tudziez Renata na wyzej wspomnianym koncercie byli i darli ze mnie łacha. Jeśli nie nastapiła tu pomyłka (bo po koncercie został juz tylko TRH Closter i garstka osób) to prosze o kontakt te persony. mniejsza o to że nie życzę sobie żeby na mój temat ktoś bzdety klepał ale chciałabym wiedzieć w którym miejscu zrobiłam z siebie błazna?
Wracajac do tematu koncertu to proponuje teraz Moonlight tudziez Delight.
ach i jeszcze słówko o TRH. Zespół świetny choć moze niedoceniany...a wokalista- Marcin jak się jeszcze rozkręci to bedzie całkiem cacy. z reszta na castleparty już chyba bedzie rozkrecony
pozdrawiam
Niania oGG
Informacje
0 użytkowników » 1 gość