Od 1 stycznia 2006 r. do 31 grudnia 2008 r. działać będzie dziewięć dodatkowych lotniczych przejść granicznych obsługujących międzynarodowy ruch osobowy, a w Zielonej Górze - Babimoście - także międzynarodowy ruch towarowy.
Zostały one wyznaczone przez obowiązujące od 1 stycznia br. rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 21 grudnia 2005 r. w sprawie ustalenia dodatkowych lotniczych przejść granicznych (Dz. U. Nr 266 poz. 2244).
Będą one zlokalizowane w:
1) Białej Podlaskiej;
2) Jeleniej Górze;
3) Lubinie;
4) Mielcu;
5) Szymanach k. Szczytna;
6) Świdniku;
7) Warszawie - Babicach;
8 ) Zielonej Górze - Babimoście;
9) Zielonej Górze - Przylepie.
Przejścia te będą otwarte codziennie od 6.00 do 20.00, a w miesiącach od maja do września od 6.00 do 22.00, z wyjątkiem przejścia w Warszawie - Babicach, które będzie otwierane godzinę później niż pozostałe przejścia - czyli o 7.00. Całą dobę będzie czynne przejście w Zielonej Górze - Babimoście.
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Maniak

Chodzi o Lubin. Jest o tym w Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z 21 grudnia 2005 roku. http://bap-student.lex.pl/serwis/pdf/d05m44.pdftomi pisze:a to ci niespodzianka, pewne to jest? może chodzi o lublin?
Noi właśnie o to mi chodziło
Pisałem już w jednym temacie o tym (zdjęcia z lotniska)
W końcu mogę lecieć do USA z Lubina
[ Dodano: 05-01-2006, 19:46 ]
Tylko czemu tak krótko, tylko do 2008? Ja myślałem że na stałe, cały czas...
[ Dodano: 05-01-2006, 19:46 ]
Tylko czemu tak krótko, tylko do 2008? Ja myślałem że na stałe, cały czas...
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Informacje
0 użytkowników » 2 gości