Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Stały bywalec

Maniak

Stały bywalec

Stały bywalec

Powiem Ci szczerze,jest już tylko jedna zółta carossa,jeździ już 3 dni,gruszki na wierzbiie,wina zarzadzającego pksem,obiecuje,obiecuje w telewizji i nic,do 31 stycznia miałyo wyjechać 18 nowych caross,a dopiero 3 dni tylko jedna,a gdzie reszta to nie wiadomo.surgeon pisze:No właśnie? Dojechały wreszcie czy nie? Może stoją już w zajezdni? Jeździ ktoś tamtędy?
Maniak

Dokladnie. Opis tego zlomu ponizej:surgeon pisze:Gorszego złomu kupić nie mogli...
http://infobus.com.pl/text.php?id=5933
Widocznie jakis swiatly umysl w PKSie stwierdzil ze francuski zlom z premyslowego montazu w Czechahc bedzie lepszy niz Solaris lub Volvo.
Czemu Lubin we wszystkkim musi dawac ciala?
Maniak

Nie wiem czy nie widzieliście, ale od dzisiaj porusza się całkiem nowy autobus...
Jeszcze nim nie jechałem, ale myślę, że sie w końcu nadaje...
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Bywalec

E tam autobusami da sie jeździc-czasami tylko wautobusie widze maszne do kasownaia przyklejona tasma, moze kiedys sobie ja oderwe.....za to kierowcy sa w wiekszosc do dupy...zamykaja drzwi przed nosem...lub nie zaczekaja az babcia z wózkiem wyjdzie...lub wogole nie otweiraja drzwi...
PS. Ludzie umyjcie sie zanim wejdziecei do autobusu....(do faceta,ktory jechal kolo mnie 3)
PS. Ludzie umyjcie sie zanim wejdziecei do autobusu....(do faceta,ktory jechal kolo mnie 3)
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Maniak

Bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość