Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
DYSKOTEKI I BRAK BILETÓW

Post autor: gumis »

Witam jak zdążyłem się sam przekonać to zawsze przy jakiś większych imprezach brakuje biletów na dyskoteki np. viva, andrzejki, nowy rok itd... nie moża coś z tym zrobić aby było ich troche więcej? No i np dlaczego nie ma ostanio dyskotek w normalne soboty? I czy będa się odbywały po nowym roku? W wakacje były i było napawde cool tzn : dobra muzyka, dużo ludzi, dobry klimat itd...no i brak małolatów po 15-16 lat czego nie można powiedzieć o innych klubach lubinskich. Jedynie co moge zarzucić jak również wiele osób bawiących sie w Muzie to ochrnona troche do .....bani. Nie wiem dlaczego stawiacie po kilkanaście dziadków którzy jak coś sie dzieje to tylko sie przyglądają zamiast z 4 normalnych ochroniarzy?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Marek Zawadka »

1. Proszę uwierzyć - problem ochrony spędza nam sen z powiek, ale idzie ku lepszemu

2. Ilość biletów wynika z miejsca jakie jest do dyspozycji oraz z ilości osób obsługi.

Na dyskoteki taką ilością jest 180 biletów co równa się 180 uczstnikom. Proszę nam uwierzyć, że chcielibyśmy jak najwięcej osób bo to oczywiste (wpływy, obrót) ale są pewne przyjęte standardy które chcemy wypełniać i są przepisy które MUSIMY przestrzegać.

Miło nam:), że i na Dyskteki ostatnie, jak i na tą sylwestrową a także na SDM i Happysad biletów już nie ma.

3. Co do dalszych losów dyskotek? Z naszego punktu widzenia nie jest wcale tak różowo. Każda dyskoteka kończy się zniszczeniami w toaletach. A każda reakcja ochrony wobec ludzi ponadpobudliwych kończy się pogróżkami słownymi a także później dziwnymi telefonami. Tutaj rozpatrujemy wiele wariantów kontynuacji dyskotek.

Pozdrawiam
Marek Zawadka
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gumis »

Moje zdanie na temat zniszczeń jak i wielu moich przyjaciół jest proste. Są 2 powody dla których zaczeło tak się dziać w muzie : po pierwsze zostały wprowadzone imprezy housowe na których muzyka która leci skłania ludzi do zażywania różnego rodzaju specyfików w związku z tym przychodzi na nie bardzo, bardzo dużo ludzi "ponadpobudliwych" którzy to szukają tylko zaczepki i zatargów a do tego wyczówając sytuacje z ochroną która nie reaguje w sposób taki jak powinna doprowadziła do tego że przychodzą Ci ludzie za każdym razem szukając tzw. "dymu". Przecież w wakacje przychodziło na dyskoteki multum ludzi i wydaje mi sie że szkód nie było? A będąc na jednej z dyskotek gdzie została wybita szyba i widząc jak ochroniarz ucieka przed jednym człowiekiem do kuchni no to co sobie można pomyśleć? Myśle że pomoże zmiana ochrony i zaprzestanie wprowadzania imprez z muzyką prowokacyjną, a normalne dyskoteki takie jak były będą miały prawo bytu. Pozdrawiam.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Marek Zawadka »

Tak. Zgadzam się z diagnozą. Jeżeli chodzi o zastosowanie leczenia niestety nie zawsze to jest takie proste a wynika np. z Prawa o zamówieniach publicznych.

Pozdrawiam
Marek Zawadka
edi edcambel's:PP
edi edcambel's:PP

Post autor: edi edcambel's:PP »

gumis wydaje mnie sie ze piszesz troche glupoty.twierdzac ze zniszczenia itd to wszystko przez house itp.pewnie jestes jakis rock boy ityle''oczywiscie w zartach to bylo:P''.moze przy nastpnej imprezie warto pomyslec o jakiejs selekcji.poco ludziom dresy koksy.....
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników

Moderatorzy

NEVIL, Muza, ModTEAM