"Media Center rozpoczyna nową erę dla komputerów domowych. Tradycyjny PC staje się eleganckim, funkcjonalnym urządzeniem, które możemy wprowadzić "na salony". Wierzę, że Media Center zagości w wielu domach, zastępując tradycyjne urządzenia elektroniczne, takie jak wieża Hi-Fi czy magnetowid, a możliwość zarządzania wszystkimi domowymi multimediami za pomocą jednego pilota sprawi, że nie oderwą się od niego zarówno dorośli, jak i młodsi użytkownicy" - powiedział Tomasz Bochenek, dyrektor generalny polskiego oddziału Microsoft."
źródło: www.hacking.pl
Ktos miał okazje testować juz ten OS? Wogóle co o tym sądzicie?
PozdR
Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
Stały bywalec

Lepiej niech pada niż ma być błoto 
Grupa trzymająca miotły
Grupa trzymająca miotły
Stały bywalec

http://www2.centrumxp.pl/WindowsXPMedia ... Media.aspx
masz tu skriny. jak dla mnie za duzo fajerwerków.
masz tu skriny. jak dla mnie za duzo fajerwerków.
rybolek, miałem okazje sie troche pobawić nim. Windows Media Center w wersji oryginalnej występuje na.. skromnej ilości ... 7 czy 6 płytek
Trcoche się zdziwiłem jak zobacyzłem to.. Wyglądem się różni jak to widać na screenach ale ejst możliwość ustawienia zwykłych skórek tak jak w przypadku XP bywa. Osobiście dla mnie nie było żadnej różnicy, która jakoś raziła by w oczy swym pięknem.. a raczej rpzeciwnie.. zaraz po pierwszym uruchomieniu windowsa zobaczyłem komunikat w dymku nad paskiem " Ten komputer może być zagrożony wirusami".. rozbawiło mnie to ogromnie
I pomyślałem.. no tak Windows to Windows 
Informacje
0 użytkowników » 1 gość