Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Maniak

Mam pytanie... chodzi mi o organizacje imprezy sylwestrowej dla miasta... w postaci festynu tak jak to było kiedyś... Wiadomo że od incydentu który miał miejsce kilka lat temu impreza taka została odwołana... Czy jest możliwość aby w przyszłości powróciła?
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

Stały bywalec

Maniak

heh ... no tak...
ja też zawsze wyjeżdżałem... ale w tym roku np. akurat psikus i niemam co robić... a tak mogło by być ciekawie... zresztą pewnie dużo ludzi też nie ma co ze sobą zrobić...
wszyscy co siedzą w domach pewnie by sie skusili na mały program po za domem... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

Stały bywalec

Bywalec

Maniak

andros pisze:Plenerowe zabawy sylwestrowe odbędą w wielu miastach Polski
W niemal wszystkich większych miastach kraju odbędą się w tym roku sylwestrowe zabawy plenerowe, organizowane przez lokalne władze. Nie będzie jednak sylwestra na Placu Zamkowym w Warszawie - Hanna Gronkiewicz-Waltz obejmując urząd prezydenta stolicy 4 grudnia nie miała dość czasu na zorganizowanie imprezy...
...Największą imprezą na Dolnym Śląsku będzie koncert pt. "Sylwester pod dobrą gwiazdą". Na scenie wystąpią głównie polscy muzycy, m.in. Bajm, Andrzej Piaseczny, Kasia Cerekwicka, Ania Dąbrowska, Urszula, Tatiana Okupnik, Szymon Wydra i Kombi. Jak zapewniają organizatorzy, będą też gwiazdy zagraniczne - Danzel, Kate Ryan i Velvet. Koncert poprowadzą Grażyna Torbicka, Katarzyna Pakosińska z Kabaretu Moralnego Niepokoju i Norbi. Zabawa potrwa od godz. 21 do 1 w nocy.
Zaplanowano też inne atrakcje. Specjalnie przygotowane horoskopy przeczyta Wojciech Mann, a życzenia noworoczne widzom złożą m.in. Andrzej Poniedzielski, Stanisław Tym, Grzegorz Halama, oraz kabarety: Koń Polski, Ani Mru Mru, i Kabaret Moralnego Niepokoju. Na zakończenie planowany jest pokaz sztucznych ogni...
http://www.samorzad.pap.pl/?d=612281651 ... ddzial=24h
Gdzie to bedzie ?
Maniak

Bywalec

Bylem, moge tylko pwoiedziec tyle ze nie zgadzam sie z opinia Jasia - dzwiek bardzo selektywnie, idealnie dopasowany do ilosci ludzi - mozna bylo w miare spokojnie pogadac juz w okolicach fontany takze nie bylo az tak zle. Organizacja na duzy plus, spokojnie mozna bylo kupic piwko stojac ze 2 minuty w kolejce. Jedyne do czego sie przyczepie to brak plotkow zabezpieczajacych po lewej i prawej stronie publicznosci - brak wytyczonych ciagow, ktorymi z pod sceny mogliby wychodzic ludzie - stad co chwile przelazil mi ktos po plecach czy glowie
Najlepszego!
Najlepszego!

Nowy(a) na forum

wiecie co? wstyd mi za tych co obiecują i danego słowa nie dotrzymują widziałam jak się bawią we Wrocku na rynku oni mają sylwestra mają gwiazdy znane i lubiane bajm stachursky'ego nie bede wymieniać dalej bo brakło by mi miejsca na te zespoły które przyjechały na sylwkado wrocka a my co? rozkopany rynek jedyne impezy jakie są organizowane to dni lubina i miedzi na lotnisku a gdzie najhuczniej obchodzony sylwek co?nawet moja przyjaciółka z mickiewicza woli wyjechać do wrocka by sie nie zanudzić w sylwka w lubinie bo sylwester w lubinie to ech szkoda słów tak więc kto jest za tym żeby sylwester powrócił na dobre niech sie wpisuje:-) 
beata023
Początkujący

Maniak

Informacje
0 użytkowników » 2 gości