Krotko mowiac wywiad z jakims elo squadem , pokazujacy dobitnie ijego elokwencje.
La Grassa Ke Passa
Ze swojej strony zgodze sie z pewnymi pogladami ale nie tedy droga i nie w ten sposob;>
La Grassa Ke Passa
Ze swojej strony zgodze sie z pewnymi pogladami ale nie tedy droga i nie w ten sposob;>
Savoir Aimer! Endless Satisfaction!
Hm mnie troche wkurza fakt, że posłucha tego jakiś człowiek, który nic nie wie co to hh i tak dalej i myśli, że wszyscy którzy słuchają tego typu muzyki ćpają, chleją itd...
Hm... widzę, że chcesz się pochwalić czymś, czym nie ma po co się chwalić, wg. mnie to zaszczytu nie przynosi - chodzi mi o ćpanie... bo alkohol to każdy chyba w życiu pił i to jest kwestia hm... przymijmy normalna... ale zauważyłem też, że nie dokońca zrozumiałeś mój post... przeczytaj go jeszcze raz 
Hm... znalazłem o lepieniu bałwana...
Nie to oczywiście żart.
Ty mnie źle zrozumiałeś, a ja Ciebie po Twojej odpowiedzi.
Napisałeś:
Ty mnie źle zrozumiałeś, a ja Ciebie po Twojej odpowiedzi.
Napisałeś:
A ja myślałem, że to zdanie tyczy się...Mowisz o mnie czy mi sie wydaje?
I to tyle.{...}słuchają tego typu muzyki ćpają, chleją itd...
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

hmmm co ja moge powiedziec a ja kocham hiphop i nic tego niezmieni, ja wiem ze ta kultura (bo ludzie HipHop to kultura a Rap to muzyka) kojazy se z blokersami (cooooooo) ćpanie (hmmm raczej bakaniem) i hamstwem (ja sie z tum niezgadzam) ale jedno jest pewne TA KLULTURA JEST PRAWDZIWA i ma jakies zalozenia PEACE 4 ALL ppl na forum
Thanks w imieniu innych i wzajemnie Respect! 
Informacje
0 użytkowników » 2 gości