Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
LUBIN miastem sportu !!

Post autor: ZuluGula »

na sportowej mapie POLSKI Lubin odgrywa bardzo duza role , jest wielu reprezentantow kraju ale patrząc na obiekty sportowe miasta to rece opadają ! a jest tak już od kilkudziesieciu lat , wspomne tylko gdzie rozgrywała ligowe mecze sekcja bokserska w pierwszej lidze !! nastepnie pilkarze reczni tulaja sie po salach gimnastycznych rozgrywajac swe mecze ! a stadion piłkarski to pomnik szarej siermieznej komuny !! dlaczego tak sie dzieje ???? mysle że to wina władz miasta i władz KGHMu , poprostu ludzie tam zajmujacy stanowiska to zwykłe SAFANDUŁY i KUJONY którzy nigdy nie kopali piłki nie skakali do wody itp a na sportowych imprezach są zapraszani i usadawiani na pseudo trybunach honorowych i częstowani piwem , dlatego im sie wydaje ze jest wszystko OK!! . A WYSTARCZYŁA BY TYLKO DOBRA WOLA I ODWAŻNE DECYZJE !!!
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

1. jeśli nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o pieniądze

2. jest takie powiedzenie, że w wielu dyscyplinach własnie trudne warunki sprzyjają rozwojowi sportowca i motywacji (a przynajmniej nie mają na to wpływu, bo wszystko zalezy od psychiki)
ŚW
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: ŚW »

mysle że to wina władz miasta i władz KGHMu , poprostu ludzie tam zajmujacy stanowiska to zwykłe SAFANDUŁY i KUJONY którzy nigdy nie kopali piłki nie skakali do wody itp a na sportowych imprezach są zapraszani i usadawiani na pseudo trybunach honorowych i częstowani piwem
Kujony?? może kilku reszta to z awansu partyjnego i raz tutaj , raz tam.
trzeba zostać politykiem i bedzie trybuna dla VIPów, piwko
Albo trzeba kłamać jak nasz prezydent i wtedy zostajesz Prezydentem miasta i także masz to. (kłamał o strefie ekonomicznej że juz czeka jego kolega z japonii aby tam inwestować)

[ Dodano: Pią Gru 02, 2005 12:44 ]
2. jest takie powiedzenie, że w wielu dyscyplinach własnie trudne warunki sprzyjają rozwojowi sportowca i motywacji (a przynajmniej nie mają na to wpływu, bo wszystko zalezy od psychiki)
Ale nie o to chodzi. Ja takze bym chciał usiąść na nowym stadionie, pięknym. Oglądać mecz piłki ręcznej siedząc a nie stojąć
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

no ja tez bym chciał, to oczywiste :)

kwestia jest tylko taka kto ma płacić za hale, stadiony i inne?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

No raczej :) Zdajecie sobie sprawę ile ludzi w Lubinie trenuje Parkour? :) Odsyłam was tu: www.z3runteam.fora.pl noi tu www.pklubin.fora.pl Pozdro.
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: czarny »

ja powiem tylko jedno TO CO SIE DZIEJE W LUBINIE POD TYM WZGLEDEM TO JEST SKANDAL PRZEZ DUZE S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!:
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM