Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Nowy(a) na forum

na sportowej mapie POLSKI Lubin odgrywa bardzo duza role , jest wielu reprezentantow kraju ale patrząc na obiekty sportowe miasta to rece opadają ! a jest tak już od kilkudziesieciu lat , wspomne tylko gdzie rozgrywała ligowe mecze sekcja bokserska w pierwszej lidze !! nastepnie pilkarze reczni tulaja sie po salach gimnastycznych rozgrywajac swe mecze ! a stadion piłkarski to pomnik szarej siermieznej komuny !! dlaczego tak sie dzieje ???? mysle że to wina władz miasta i władz KGHMu , poprostu ludzie tam zajmujacy stanowiska to zwykłe SAFANDUŁY i KUJONY którzy nigdy nie kopali piłki nie skakali do wody itp a na sportowych imprezach są zapraszani i usadawiani na pseudo trybunach honorowych i częstowani piwem , dlatego im sie wydaje ze jest wszystko OK!! . A WYSTARCZYŁA BY TYLKO DOBRA WOLA I ODWAŻNE DECYZJE !!!
Weteran

Początkujący

Kujony?? może kilku reszta to z awansu partyjnego i raz tutaj , raz tam.mysle że to wina władz miasta i władz KGHMu , poprostu ludzie tam zajmujacy stanowiska to zwykłe SAFANDUŁY i KUJONY którzy nigdy nie kopali piłki nie skakali do wody itp a na sportowych imprezach są zapraszani i usadawiani na pseudo trybunach honorowych i częstowani piwem
trzeba zostać politykiem i bedzie trybuna dla VIPów, piwko
Albo trzeba kłamać jak nasz prezydent i wtedy zostajesz Prezydentem miasta i także masz to. (kłamał o strefie ekonomicznej że juz czeka jego kolega z japonii aby tam inwestować)
[ Dodano: Pią Gru 02, 2005 12:44 ]
Ale nie o to chodzi. Ja takze bym chciał usiąść na nowym stadionie, pięknym. Oglądać mecz piłki ręcznej siedząc a nie stojąć2. jest takie powiedzenie, że w wielu dyscyplinach własnie trudne warunki sprzyjają rozwojowi sportowca i motywacji (a przynajmniej nie mają na to wpływu, bo wszystko zalezy od psychiki)
Weteran

No raczej
Zdajecie sobie sprawę ile ludzi w Lubinie trenuje Parkour?
Odsyłam was tu: www.z3runteam.fora.pl noi tu www.pklubin.fora.pl Pozdro.
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość