Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Nowe znajomości

Post autor: Kobietka »

Która z mężatek w wieku 25- 30 lat mająca dom , męża, dziecko znalazła by czas na spotkania z inną mężatką na babskie pogaduchy przy kawie? Interesuje mnie muzyka smoothjazz, Sting, Anna Mariia Jopek, itp. Lubie pływać, jeść mleczną czekoladę, czasami wypić kieliszek wina. Mam 25 lat w Lutym zostanę mamą. Chętnie poznam kobietki, które jak ja czują brak bratniej kobiecej duszy.
as
as

Post autor: as »

Aktualne?
I czy moze byc 32 lata?
jestem z przylesia
Aśka
Aśka
cześć

Post autor: Aśka »

Mam 28 lat i też brakuje mi czasem pogadać
ona28
ona28

Post autor: ona28 »

Ja też mieszkam na przylesiu, mam 28 lat, jestem mężatką i mam 2 dzieci. Chętnie poznałabym nową koleżankę, mimo, że mam kilka "starych" jednak są zapracowane i nie maja już tyle czasu co ja (nie pracuję), a chętnie wyszłabym z kimś na kawę, piwo, do kina, czy chociażby polatać po sklepach. Czekam na chętne, poszukujące tak jak ja przyjaciółki.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

radze podawac jakas forme kontaktu: e-mail/ telefon.
aśka
aśka

Post autor: aśka »

Aśka 28 lat. Rzeczywiście było by lepiej gdybyśmy od razu podawały jakiś namiar do siebie. Mój e-mailto: www.omneo1@02.pl
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Świeta racja co do tych namiarów, więc mój numer gg 9158836, a mail powinien być gdzieś w moim profilu:)
aśka
aśka

Post autor: aśka »

jeżeli możesz to podaj swojego meila nie mogę się zalogować. Ja nie rozmawiam przez gg bo czas (i mój synek) mi na to nie pozwala
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Mój mail to desiderio77@wp.pl
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM