Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Początkujący

Weteran

taka się ponura myśl nasuwa:
Skoro my Polacy nie umiemy się na swoim rządzic to może jednak naprawdę potrzeba nam tego Niemca czy tam Żyda do rządzenia?
druga sprawa:
może ten architektoniczny śmietnik w centrum okaże się jednak czyms pozytywnym, jakimś bodźcem dla miasta, czymś co przyciągnie ludzi do martwego w sumie centrum
po co mamy kończyc z pieknym, ale pustawym w sumie rynkiem jak pobliskie Polkowice
Skoro my Polacy nie umiemy się na swoim rządzic to może jednak naprawdę potrzeba nam tego Niemca czy tam Żyda do rządzenia?
druga sprawa:
może ten architektoniczny śmietnik w centrum okaże się jednak czyms pozytywnym, jakimś bodźcem dla miasta, czymś co przyciągnie ludzi do martwego w sumie centrum
po co mamy kończyc z pieknym, ale pustawym w sumie rynkiem jak pobliskie Polkowice
Nowy(a) na forum

Ale jaki problem, by ten obiekt postawić w centrum - w miejscu BAZARU? Lepszy dojazd, więcej miejsca, nie szpeci, a wręcz upiększa. Idealne miejsce, a spełni wszystkie te zadania, o których mowa powyżej!realista pisze:może ten architektoniczny śmietnik w centrum okaże się jednak czyms pozytywnym, jakimś bodźcem dla miasta, czymś co przyciągnie ludzi do martwego w sumie centrum
RYNEK to RYNEK.
Stały bywalec

Popieram a w miejscu gruzowiska można postawić kamieniczki. Przydałoby się żeby ktoś odpowiedzialny stworzył petycje i zebrał podpisy mieszkańców rynku!
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
A ja uważam, że w sercu miasta powinno się znaleźć miejsce, które posłuzy mieszkańcom za azyl.
spokój i cisza - fontanna, ławeczki, zieleń, odnowione budynki (i nieoniecznie odbudowane kamienice, choć do tego właśnie wraca się w miastach ościennych).
Galeria to najgorszy pomysl, jaki mogl sie pojawić w tej sytuacji.
spokój i cisza - fontanna, ławeczki, zieleń, odnowione budynki (i nieoniecznie odbudowane kamienice, choć do tego właśnie wraca się w miastach ościennych).
Galeria to najgorszy pomysl, jaki mogl sie pojawić w tej sytuacji.
Stały bywalec

No tak - tylko wytłumacz to Raczyńskiemu... 
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Z tego co wiem, konserwator zabytkow nie zgodzil sie na Galerie na Rynku.
Ponoc byla o tym mowa na posiedzeniu radnych, jakos niedawno...
Ktos zna szczegoly tej sprawy?

Ponoc byla o tym mowa na posiedzeniu radnych, jakos niedawno...
Ktos zna szczegoly tej sprawy?
Maniak

andros, niestety nie mam kablówki, ale siorka mi mówiła że byłem pokazany, a cio?:)
Veldrin, co do szczegółów (posiedzenie radnych) to nie wiem ale na tej konferencji dowiedziałem się że jest zdecydowanie przeciwny, z racji tego iż nie komponuje się do reszty, i raczej chodzi o kształt i wielkość choć elewacje też niezabardzo. jednym słowem cała nadzieja w nim, bo tylko on stoi na przeszkodzie.
Veldrin, co do szczegółów (posiedzenie radnych) to nie wiem ale na tej konferencji dowiedziałem się że jest zdecydowanie przeciwny, z racji tego iż nie komponuje się do reszty, i raczej chodzi o kształt i wielkość choć elewacje też niezabardzo. jednym słowem cała nadzieja w nim, bo tylko on stoi na przeszkodzie.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Andros na prezydenta !
Do roboty towarzyszu

Do roboty towarzyszu
Maniak

Weteran

Stały bywalec

Swietnie, Andros - trzymam kciuki
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem