Nowy(a) na forum

bardzo ładnie strzyże i goli ludzi z pieniedzy !! 16 zł. od meskiej glowy to najdrozej w całej UE !!!
chyba smieszny jestes.
w duzym miescie chyba fryzjera nie odwiedzales.

w duzym miescie chyba fryzjera nie odwiedzales.
BAX za 8zl
czy BAKS hhmmm
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Maniak

jak w Baxie nie zetna ?
hih male sprostowanie
BAX bodajze kantor ... koło stacji dawnej a moze i aktualnej stacji CPN chyba jzu orlen
tam jest taki fryzejr za 8 zl
zwany "baxem" :>
.MODEL SMALL .STACK .DATA
.CODE START:
END START
.CODE START:
END START
Nowy(a) na forum

Moi drodzy!
Salon Fryzjerski "Darek" to najsarszy i najlepszy salon w naszym miescie. A jesli wedlug was 16 zlotych od meskiej glowy to monstrualne pieniadze to jestescie poprostu smieszni! Przynajmniej idac tam mozna miec 100% pewnosc, ze nie zrobia nam na glowie kuku na muniu. Nie wiem czy wszystcy wiedza, ale od roku jest tam rowniez nowoczesne STOJĄCE SOLARIUM, 1 zloty za minute; lampy sa nowiutkie, w srodku czysciutko, daja karte stalego klienta (za 10 razem wchodzisz gratis). Jesli chodzi o ceny to mamy w Lubinie partaczy, ktorzy biora nawet ze dwa razy tyle co w "Darku" , a swoja robote robia...pozal sie boze.
w "Darku" ceny wcale nie sa wygorowane, produkty do wlosow firmowe (L'oreal), obsluga profesjonalna i mila. Wyprobujcie, polecam.
Salon Fryzjerski "Darek" to najsarszy i najlepszy salon w naszym miescie. A jesli wedlug was 16 zlotych od meskiej glowy to monstrualne pieniadze to jestescie poprostu smieszni! Przynajmniej idac tam mozna miec 100% pewnosc, ze nie zrobia nam na glowie kuku na muniu. Nie wiem czy wszystcy wiedza, ale od roku jest tam rowniez nowoczesne STOJĄCE SOLARIUM, 1 zloty za minute; lampy sa nowiutkie, w srodku czysciutko, daja karte stalego klienta (za 10 razem wchodzisz gratis). Jesli chodzi o ceny to mamy w Lubinie partaczy, ktorzy biora nawet ze dwa razy tyle co w "Darku" , a swoja robote robia...pozal sie boze.
w "Darku" ceny wcale nie sa wygorowane, produkty do wlosow firmowe (L'oreal), obsluga profesjonalna i mila. Wyprobujcie, polecam.
Stały bywalec

Maniak

Myślę że to wcale nie są takie drogie cany... u mnie też fryzjer bierze 16 zł...
kawałek dalej 14. Teraz ceny się kręcą wokól takich wysokości...
Chociaż mam jeszcze jednego na oku za 12zł ... ale ostatnio wolę tam nie chodzić... Lepiej wydać te 16 czy 18 i pójść tylko raz a nie 12 i chodzić gdzieś na poprawki 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec

Łapcie - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/ Jakość rozwiązań jest kluczowa. Jeśli bazujecie na byle czym, to nigdy cudów nie będzie. Bo niby jak?
Informacje
Amazon [Bot] » 1 gość