Quos
Quos
Dojazd do Wrocławia

Post autor: Quos »

Witam wszystkich!

Czy mógłby mi ktoś napisać, czy istnieje jakiś transport Lubin -> Wrocław ok lub po godzinie 22? Może jakiś rozkład PKSu w Lubinie?

A prywatne busy to do której jeżdżą?

Z góry dzięki

Quos
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Pewnie ze istnieje, busy z petli non stop jezdza do wrocka, ale nie wiem jak jest po 22.
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

QUOS, do Wrocławia ostatni bus odjeżdża około godziny 19-tej , natomiast ostatni autobus o godzinie 20:18 z Dworca PKS.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pksiak »

NEVIL pisze:QUOS, do Wrocławia ostatni bus odjeżdża około godziny 19-tej , natomiast ostatni autobus o godzinie 20:18 z Dworca PKS.
poprawka Zakopane st.8 g.21.30 przez wrocław świebodzki i nadodrze,wrocław nadodrez g.3.35st.8,
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
Kontakt:
Awatar użytkownika

Coś Ci się DEVIK pokićkało.Godz 20:42, to jest przyjazd ostatniego busa z Lubina do Wrocławia http://www.tarnowscy.tpi.pl/
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
Kontakt:
Awatar użytkownika

No i masz tutaj DEVIK całkowitą rację . Okazuje się , że Tarnowscy wprowadzili zmiany w rozkładzie busów tworząc przy okazji nową z tej okazji stronę, nie likwidując starej. A ja miałem wprowadzoną do ,,ulubionych" właśnie tę poprzednią wersję ich rozkładu, stąd zaistniałe nie z mojej winy nieporozumienie. Dobrze , że sprawę wyjaśniłeś, za co Ci chwała ! :)
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM