Podforum C'est la vie |
Autor |
Wiadomość |
Veldrin Weteran

Wiek: 34 Dołączył: 01 Lis 2004 Posty: 801 Skąd: Lubin / Wrocław
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 17:49
|

|
|
Proponuje powrot podforum C'est la vie.
Wydaje mi sie ze moon i toger pisza wystarczajaco duzo postow o imprezach w tym klubie, by byl to wystarczajacy argument.
hmm?
|
Podpis użytkownika: Michał Stangret - fotoblog / galeria |
|
|
|
Marian Weteran

Dołączył: 07 Cze 2004 Posty: 917 Skąd: Lubin / Toruń Osiedle: U IV
|
Wysłany: Wto Paź 25, 2005 13:46
|

|
|
nie dajesz za wygrana widze ;]
ale niestety nie wroci. bynajmniej nie z naszej inicjatywy, z naszej strony zostalo to zamkniete . |
Podpis użytkownika: |
|
|
|
elektryk Administrator

Wiek: 34 Dołączył: 07 Cze 2004 Posty: 896 Skąd: Lubin/Legnica
|
|
|
|
MooN Bywalec

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 12:35
|

|
|
Marian. Z waszej strony? Sorry, ale albo zle pamietam, albo to ja wnioslem zeby zamknac/usunac/skasowac/niepotrzebne skreslic to forum?
Mysle ze nie ma sensu zeby bylo na nowo. Koncertow nie ma w C'est teraz wiele, a jak cos sie dzieje to zawsze mozna krzyknac w "wydarzeniach".
Pozdroo. |
|
|
|
tomi Przyjaciel Forum

Wiek: 44 Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1979 Skąd: Lubin Osiedle: Staszica/Zalesie
|
|
|
|
Marian Weteran

Dołączył: 07 Cze 2004 Posty: 917 Skąd: Lubin / Toruń Osiedle: U IV
|
Wysłany: Wto Lis 01, 2005 20:57
|

|
|
MooN napisał/a: | Marian. Z waszej strony? Sorry, ale albo zle pamietam, albo to ja wnioslem zeby zamknac/usunac/skasowac/niepotrzebne skreslic to forum?
Mysle ze nie ma sensu zeby bylo na nowo. Koncertow nie ma w C'est teraz wiele, a jak cos sie dzieje to zawsze mozna krzyknac w "wydarzeniach".
Pozdroo. |
a czytac ze zrozumieniem umiemy ?
"z naszej strony" ... nie ma forum, nie ma juz spelnianych warunkow utrzymywania forum, wiec z naszej stronie sprawa jest zamnieta.
kurna ;] bic sie chcesz !??;];];];] |
|
|
|
|