Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
Maniak

Proline - nawet polecam, mam właśnie w planach aparacik cyfrowy 
Vobis - tam naprawiałem i wymieniałem części do kompa. Nowa pamięć RAM i procesor = 999zł. Drogo, ale obsługa spoko.
Seven - nie wiem jak tam jest, mój kuzyn ma kompa z tamtego sklepu
Jakiś sklep na ustroniu, koło Pizzerii Werona, chyba z kasami fiskalnymi. Ogólnie NIE POLECAM bo zaraz chcą kogoś na kase naciągnąć. Chciałem naprawić monitor, (tam przy wtyczce były dwa ruciki zgięte, a baba mówi żeby kupić nowy monitor. Błe, do diabła z tym, a w Vobisie koleś powiedział żeby podłączyć i spróbować czy działa i git
)
SFERIS - sklep z ludzką twarzą
nigdy tam nie byłem, chciałem się tam zaopatrzyć w MP3 ale jakoś mi się odechciało...nie mam kasy.
Vobis - tam naprawiałem i wymieniałem części do kompa. Nowa pamięć RAM i procesor = 999zł. Drogo, ale obsługa spoko.
Seven - nie wiem jak tam jest, mój kuzyn ma kompa z tamtego sklepu
Jakiś sklep na ustroniu, koło Pizzerii Werona, chyba z kasami fiskalnymi. Ogólnie NIE POLECAM bo zaraz chcą kogoś na kase naciągnąć. Chciałem naprawić monitor, (tam przy wtyczce były dwa ruciki zgięte, a baba mówi żeby kupić nowy monitor. Błe, do diabła z tym, a w Vobisie koleś powiedział żeby podłączyć i spróbować czy działa i git
SFERIS - sklep z ludzką twarzą
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak

Stały bywalec

j/w + imho obsługa do banisuhotnik pisze:Proline omijam szerokim lukiem. Słyszałem jak "załatwiają" naprawy na gwarancji...
zgadzam sięsuhotnik pisze:Górski. Ceny mają wysokie.
j/wsuhotnik pisze:Vobis. Jak z Proline. Szerooooookiem łukiem
Eskom. j.w.
Nigdy nie byłem.suhotnik pisze:Seven. Tam kupuję sprzęcik.
Sam osobiście chodzę do sklepu JMJ - tak się chyba nazywa, koło gim3 (przy aptece) tak się składa, że przez długi okres miałem dostęp do cennika hurtowego (nie od tego sklepu oczywiście) do jednej z największych hurtowni w Polsce i zawsze wpadałem, mówiłem że tam mają za tyle i tyle i czy mi szanowny Pan ściągnie w podobnej cenie, ceny czasami się różniły, ale były to sprawy paru/nastu złotych, a nadal było tanio
Maniak

Bywalec

Bywalec

Ja nie wiem o czym Wy mówicie....jakie sklepy jaki sprzęt .....dwa tygodnie temu przeleciałem wszystkie i nigdzie nikt nie miał kabelka USB do Nikona Coolpixa ...A nasłuchałem się herezji aż do bólu ,,,,że nietypowe,,,,że jakaś efemeryda....że sprowadzą ale za 65 zł...a że cza czytnik kart nakupić ....Wkońcu posłałem umyślnego do Breslau i kupił aż za 8 zł... A kompy .a już musiałem nabyć trzeci bo pozostałe są zajęte nadzorem antenek na dachu ,kupuję na Allegro za śmieszne ceny...tak średnio to jest tylko 30% cen sklepowych z Zagłąbia....Też tak było z RAM nie powiem dzie ale we dwóch sklepach których nazwy ktoś wyżej wymieniał wymieniał kazali se kompa przynieść...Powiedziałem że już lece....i tyle mnie widzieli...A na Allegro jakoś nikt mi jescze takich gupot nie naopowiadał..więc se tam kupuję ..i tyle....Dobranoc.
Maniak

Nie liczy sie kto co ma na sprzedaż i w jakich cenach ale i podejscie do ludzi.Jestem nie pełno sprawny i nie mogę chodzić.Kupiono mi komputer w prezencie jakiś czas temu.I wszystko było by ok gdyby nie zepsół mi sie system.Dzwoniłem do paru sklepów i kontaktowałem sie z nimi mailowo aby ktoś za odpłatnością przyszedł do mnie i mi zrobił nowego xpeka.Słyszałem w słuchawce ,ze oni nie chodzą na wizyty domowe,aby ktoś wzioł komputer i go do nich przywiózł-nikt sie do mnie nie pofatygował i mnie nie zrozumiał.Jeden tylko sklep a właściwie ludzie w nim pracujący nie dość ,że sie zgodzili przyjść ale i nie wzieli ani grosza za usługę którą wykonali wzorowo.Moimo wielkiej chęci uznania z mojej strony zadowolili sie tylko kawą.Prosili o nie wspominanie o jaki sklep chodzi bo mogło by to być źle odebrane przez użytkowników i uważane za reklamę.Ale tylko tak mogę im wyrazić swoją wielką wdzięczność.Pozdrawiam chłopaki i jeszcze raz dziękuję.Janek z Kościuszki
Informacje
0 użytkowników » 2 gości