Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Jeśli komputer to z TPC ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

Proline - nawet polecam, mam właśnie w planach aparacik cyfrowy :)
Vobis - tam naprawiałem i wymieniałem części do kompa. Nowa pamięć RAM i procesor = 999zł. Drogo, ale obsługa spoko.
Seven - nie wiem jak tam jest, mój kuzyn ma kompa z tamtego sklepu
Jakiś sklep na ustroniu, koło Pizzerii Werona, chyba z kasami fiskalnymi. Ogólnie NIE POLECAM bo zaraz chcą kogoś na kase naciągnąć. Chciałem naprawić monitor, (tam przy wtyczce były dwa ruciki zgięte, a baba mówi żeby kupić nowy monitor. Błe, do diabła z tym, a w Vobisie koleś powiedział żeby podłączyć i spróbować czy działa i git :))
SFERIS - sklep z ludzką twarzą :) nigdy tam nie byłem, chciałem się tam zaopatrzyć w MP3 ale jakoś mi się odechciało...nie mam kasy.
Obrazek

"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Ten sklep koło Werony to LIA.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

A jak sie zwie toto pod byłym Am'Strongiem i toto naprzeciwko? W obu fach obsluga, w tym naprzeciw nawet takie rzeczy jak ulepszone wentylatory do kart graficznych. ROX.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zapa »

suhotnik pisze:Proline omijam szerokim lukiem. Słyszałem jak "załatwiają" naprawy na gwarancji...
j/w + imho obsługa do bani
suhotnik pisze:Górski. Ceny mają wysokie.
zgadzam się
suhotnik pisze:Vobis. Jak z Proline. Szerooooookiem łukiem ;)
Eskom. j.w. ;)
j/w ;)
suhotnik pisze:Seven. Tam kupuję sprzęcik.
Nigdy nie byłem.
Sam osobiście chodzę do sklepu JMJ - tak się chyba nazywa, koło gim3 (przy aptece) tak się składa, że przez długi okres miałem dostęp do cennika hurtowego (nie od tego sklepu oczywiście) do jednej z największych hurtowni w Polsce i zawsze wpadałem, mówiłem że tam mają za tyle i tyle i czy mi szanowny Pan ściągnie w podobnej cenie, ceny czasami się różniły, ale były to sprawy paru/nastu złotych, a nadal było tanio :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

JMJ bardzo drogi sklep :x
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

suhotnik "Proline omijam szerokim lukiem. Słyszałem jak "załatwiają" naprawy na gwarancji... "
Moze o tym opowiesz... zanim cos tam kupie ...chetnie sie dowiem...jestem Ciekaw... :denat:
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: suhotnik »

Podmieniają sprzęt.
Z jednego kompa do drugiego np. potrafią włożyć dysk twardy.
grittz
suhotnik
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

A słyszałem gdzieś o takim przypadku, ze ktos mial dysk 60gb a podmienili mu na 40gb. ZAuwazył to dopiero pare tygodni późńiej. Nie jestem jendak w stanie powiedziec, w którym to sklepie było. Ludzie sa zdolni do czasem niepojętych rzeczy....
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: suhotnik »

Przy kupnie nowego kompa warto sprawdzić bebechy.
W Vobisie np. wkładali tańsze płyty... A zamiast karty dźwiękowej (była na fakturze) włączali na płycie ją i mówili, że karta jest w środku :?
grittz
suhotnik
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: irek »

Ja nie wiem o czym Wy mówicie....jakie sklepy jaki sprzęt .....dwa tygodnie temu przeleciałem wszystkie i nigdzie nikt nie miał kabelka USB do Nikona Coolpixa ...A nasłuchałem się herezji aż do bólu ,,,,że nietypowe,,,,że jakaś efemeryda....że sprowadzą ale za 65 zł...a że cza czytnik kart nakupić ....Wkońcu posłałem umyślnego do Breslau i kupił aż za 8 zł... A kompy .a już musiałem nabyć trzeci bo pozostałe są zajęte nadzorem antenek na dachu ,kupuję na Allegro za śmieszne ceny...tak średnio to jest tylko 30% cen sklepowych z Zagłąbia....Też tak było z RAM nie powiem dzie ale we dwóch sklepach których nazwy ktoś wyżej wymieniał wymieniał kazali se kompa przynieść...Powiedziałem że już lece....i tyle mnie widzieli...A na Allegro jakoś nikt mi jescze takich gupot nie naopowiadał..więc se tam kupuję ..i tyle....Dobranoc.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

irek, jak nie bylo nigdzie kabelka, to mogles wejsc na allegro i zamowic. ; ]
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: irek »

jak mi się nie śpieszy to se zamawiam na Allegro ale tu chodziło o czas.....a nie o pieniądze....Kryzbi....
Wdzięczny
Wdzięczny
Nie liczy sie kto co ma na sprzedaż i w jakich cenach ale i podejscie do ludzi.Jestem nie pełno sprawny i nie mogę chodzić.Kupiono mi komputer w prezencie jakiś czas temu.I wszystko było by ok gdyby nie zepsół mi sie system.Dzwoniłem do paru sklepów i kontaktowałem sie z nimi mailowo aby ktoś za odpłatnością przyszedł do mnie i mi zrobił nowego xpeka.Słyszałem w słuchawce ,ze oni nie chodzą na wizyty domowe,aby ktoś wzioł komputer i go do nich przywiózł-nikt sie do mnie nie pofatygował i mnie nie zrozumiał.Jeden tylko sklep a właściwie ludzie w nim pracujący nie dość ,że sie zgodzili przyjść ale i nie wzieli ani grosza za usługę którą wykonali wzorowo.Moimo wielkiej chęci uznania z mojej strony zadowolili sie tylko kawą.Prosili o nie wspominanie o jaki sklep chodzi bo mogło by to być źle odebrane przez użytkowników i uważane za reklamę.Ale tylko tak mogę im wyrazić swoją wielką wdzięczność.Pozdrawiam chłopaki i jeszcze raz dziękuję.Janek z Kościuszki
Awatar użytkownika
atn
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: atn »

No i takie coś to ja rozumie.
roots.bloody.roots :kosa: roots.linux.roots
odpowiedz