Maniak

Przykro mi to mowic, ale od wczoraj brzydze sie tego sklepu..... dosyc ze maja nie swieze mieso to na dodatek maja przeterminowane pizzerki ;/ przez taka pizzerke caly dzien leze na chacie...... chyba sie zatrulem ;/ i to nie jest pierwszy raz! dawniej kumpel kupil tam chrupki to tak walilo ze masakra!! ;/ blee.. odradzam tego sklepu! bynajmniej jest tak na ustroniu... na dodatek obsluga jest do niczego! kolesianki po 20 lat siedza przy kasach i cfaniakuja.... normalnie masakra! tyle z mojej strony!
br..
Stały bywalec

Maniak

Maniak

no mieso czesto maja tam nieswieze tak wiec nie polecam...Kryzbi pisze:Przykro mi to mowic, ale od wczoraj brzydze sie tego sklepu..... dosyc ze maja nie swieze mieso to na dodatek maja przeterminowane pizzerki ;/ przez taka pizzerke caly dzien leze na chacie...... chyba sie zatrulem ;/ i to nie jest pierwszy raz! dawniej kumpel kupil tam chrupki to tak walilo ze masakra!! ;/ blee.. odradzam tego sklepu! bynajmniej jest tak na ustroniu... na dodatek obsluga jest do niczego! kolesianki po 20 lat siedza przy kasach i cfaniakuja.... normalnie masakra! tyle z mojej strony!br..
generalnie jak to u prywaciarza....jak najtanszym kosztem uzyskac jak najwiekszy zysk
Informacje
0 użytkowników » 1 gość