Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Łukasz »

Zamiast myśleć o wytruwaniu gołebi lepiej zajmijmy się tymi, którzy doprowadzają do pogorszenia wizerunku miasta poprzez wyrzucanie (np. przez okna) śmieci, które mają stać się pokarmem dla tych ptaków! Czy ktoś widział jak wyglądają place zabaw i skwery pod oknami mieszkań. Są zarzucane chlebem, makaronem itd. - świetnym przykładem jest os. Przylesie.

Czasem warto zmienić swoje postępowanie, a nie dla wygody poprawiać przyrodę!
Łukasz
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

Gołębie są jak szczury. Skoro prawie wytępiliśmy kuropatwę, która jest tak pożytecznym ptakiem, to czemu boimy sie wytruć te dwa gatnki żywego ścierwa?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Gołębie są jak szczury.
A ludzie jak świnie - należało by dopowiedzieć. Nie wiem, czy dorosły człowiek (o ile nim jesteś) może mieć takie puste poglądy. Wypowiedź kompletnie bez sensu. Posłuchaj mnie: nie udzielaj się już na tym forum, bo tylko je zaśmiecasz. Ścierwa - to rzeczywiście odpowiednie słowo. Brawo! Wystarczy współczuć...

[ Dodano: 30-09-05, 18:40 ]
Do: Devik Crazystar
Te takie dwie kreski na górze nazywają się cudzysłowiem i spełniają pewną określoną funkcję.
Naprawdę? A ja się zastanawiałem tyle czasu - Co te "kreski" mogą oznaczać?
No ale dobrze, że się pochwaliłeś swoją głeboką wiedzą. Została Ci jescze tylko przyroda do powtórzenia, bo z tego to chyba najlepszy nie jesteś. Jak będę miał jakieś wątpliwości i pytania to zwrócę się do Ciebie o pomoc.
Łukasz
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: irek »

A najlepiej to wyłapać wszystkie znaki interpunkcyjne ...potemmożnabędziezrobićporządekzortografiąizmniejszyćliczbęliterwealfabeciecobypisałosięlepialudzieżylidostatniooooooooo!!!!!!

[ Dodano: Pią Wrz 30, 2005 20:33 ]
bleeeeee....ble....
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Łukasz pisze: Posłuchaj mnie: nie udzielaj się już na tym forum, bo tylko je zaśmiecasz.
A teraz posłuchaj mnie :)
Nie jesteś nikim takim, aby zabraniać komuś się wypowiadania na forum. Tutaj mamy wolność wypowiedzi, ale w dostatecznych granicach, więc traktujmy sie jako ludzie inteligentni i zachowumy jak przystało, można w kulturalniejszy sposób zwrócić uwagę.

Pozdrawiam.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Jeszcze nie skończyłem. Nie przesadzajmy z tą kulturą, przeglądając różne wypowiedzi można zauważyć, że wielu "mędrcom" wygłaszającym tu swoje opinie brakuje jej w rażący sposób. Podaję przykład z tego forum:
Cytat: "Że co? Niech zdychają sku*wysyny!" Chodzi oczywiście o gołębie!
Poza tym VENDRO jesteś tu szefem (tak się nazywasz) i powinieneś umieć interpretować czyjeś wypowiedzi:
Posłuchaj mnie: nie udzielaj się już na tym forum, bo tylko je zaśmiecasz.
Pisząc to nikomu niczego nie zabraniałem, bo nie mam rzeczywiście do tego prawa(niestety), jednak chciałem uchronić forum od tych bezwartościowych głosów i dać radę komuś kto nie ma w pewnych sprawach dostatniej wiedzy, by przymknął się i przemilczał to.
Łukasz
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

@Lukasz: Stary, mnie nie obchodzi czy jestes czlonkiem jakiegos klubu, dewiantem, czy poprostu jak byles maly to tylko psy okazywaly ci milosc, zejdz ze mnie bo jestem zly jak mi ktos buty brudzi. Dostatecznej wiedzy? Co tu jest dostatecznie do wiedzenia? Czy to, ze mamy mutacje golebia miejskiego z wybitym juz golebiem pocztowym w ilosci sporo przekraczajacym norme? . Plaga to plaga, lapanie nic nie da, naturalne sposoby tez zabardzo niezbyt, bo nikt nie sprowadzi sporej grupki orlow [wulgaryzm] bielikow i nie rozmnozy ich nad Lubinem. Znasz jakiegos innego naturalnego wroga golebi, bo ja nie...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Łukasz, ależ ja naturalnie dorbze interpretuje wypowiedzi, tyle że odebrałem cytowany przeze mnie fragment, jako "spadaj z forum, idź stąd" ;)

Co do Twojego cytatu, nie zawsze wsyzstkod a się wyłapać i wymoderować - chodzi mi tutaj o wulgaryzmy...

Sakis, prosze nie używaj w swoich wypowiedziach wulgaryzmów, rozumie, że nie można się powstrzymać, gdy jest się zdenerowawanym i mówiąc coś, ale gdy coś piszesz to staraj się omijać wulgaryzmy.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

vendro, przeciez je gwiazdkuje w strategicznych miejscach :P. Dobsz, postaram sie zubozyc ekspresje mojego jezyka jesli nie zmieszcza sie w netykiecie.

// wiem ze gwiazdkujesz, ale lepiej je omijac - pzdr. - v ;)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

@Lukasz: Stary, mnie nie obchodzi czy jestes czlonkiem jakiegos klubu, dewiantem, czy poprostu jak byles maly to tylko psy okazywaly ci milosc, zejdz ze mnie bo jestem zly jak mi ktos buty brudzi.
To właśnie jest gadanie od którego mnie na tym forum robi się niedobrze, jeżeli nie wiesz co pisać to wstrzymaj się od głosu, bo tylko się kompromitujesz, obrażanie bez podstaw nie ma najmniejszego sensu. A poza tym ja bym to ujął inaczej, znacznie lepiej. Twoje słowa są w rodzaju wypowiedzi przedszkolaka. Nie masz pomysłu - nie pisz! Zresztą skończmy ten kretyński temat i załóżmy lepiej nowy: Ucieczka przed ptasią grypą, czyli działania samorządu lokalnego i innych służb weterynarii.
Łukasz
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Łukasz pisze:To właśnie jest gadanie od którego mnie na tym forum robi się niedobrze, jeżeli nie wiesz co pisać to wstrzymaj się od głosu, bo tylko się kompromitujesz, obrażanie bez podstaw nie ma najmniejszego sensu.
Łukasz pisze: A poza tym ja bym to ujął inaczej, znacznie lepiej. Twoje słowa są w rodzaju wypowiedzi przedszkolaka. Nie masz pomysłu - nie pisz!
Such evul plx!
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM