rozyczkaaaa, no kolesiana ze sztuki troche zmulona jest... nie lubialem jak dykotowała notatki, bo przewaznie jej nie bylo slychac
Maniak

fikcja, widze ze masz podobną nauczycilke z matmy do mojej
tez pewnie na emeryturze.. i stara sobie dobrabia
heh... na 1 lekcji tlumaczy a na następnej kartkowka LoL...heh... a co lepsze.. to jest mniejsza odemnie otco!
w koncu moge sie wyróżniać w tłumie
albo kolesiana z chemii, kumpel poszedl do tablicy i czegos tam nie umial a ona wyskakuje z textem "ty frajerze! ty masz tu umieć!" heheh wygieła pałke
ogólnie to kosa z niej...
rozyczkaaaa, no kolesiana ze sztuki troche zmulona jest... nie lubialem jak dykotowała notatki, bo przewaznie jej nie bylo slychac
heh.. a pozniej sie wydzierała dlaczego nikt notatek nie ma
... ona jest dobra
hehe
Maniak

hehe... o nie...
Ja bym ją tak wyramił
ale wogóle nauczyciele w tej szkole mają teksty że to jest nie porozumienie... ;p Kolega opowiada o powstaniu świata że na początku był chaos i wyłoniło się z niego dwóch Bogów... a nauczycielka tekstem co dwóch gejów ?
heh... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
dobry i bardzo prawdziwy artykuł: szkoła ogłupia takie zdolne i mądre dzieci jak.. Ja naprzykład. ;>
jak ja mam się rozwijać, skoro matematyczka, pytając mnie dzisiaj na ocenę przy tablicy, mówiła mi wszystko, co mam pisać? :p szczyt idiotyzmu.. ;> ale cii. ona dopiero się uczy.. :p
coraz częściej myślę, czy nie zakończyć edukacji na gimnazjum.. ;f
swoją drogą, niezły jackass macie w szkołach
jak ja mam się rozwijać, skoro matematyczka, pytając mnie dzisiaj na ocenę przy tablicy, mówiła mi wszystko, co mam pisać? :p szczyt idiotyzmu.. ;> ale cii. ona dopiero się uczy.. :p
coraz częściej myślę, czy nie zakończyć edukacji na gimnazjum.. ;f
swoją drogą, niezły jackass macie w szkołach
Maniak

Maniak

Stały bywalec

hehe - p. Szober to moja sąsiadka - szczeże mówiąc nie wygląda na wymagającąfikcja pisze:a ja mam za dużo ambicji, żeby mnie takie kobieciny 'uczyły'
poprzednia przynajmniej miała wymagania. teraz uczy bodaj w 3 LO [p. SzobeH, vel. Harry ;>]
bo ja w ogóle lubię mat.. ;d
miłej nauki, Kryzbi.
... może pozdrowić
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
ogólnie rzecz biorąc zaczyna mnie przerażać to, jak te typowe ''luzaki'' szkolne zaczną przejmować obecne pokolenie, wyrostki o niemal zerowym stanie świadomości własnego bytu myślacy w sposób adekwatny do własnego usposobienia heh, z nadzieją ze zawsze będą rodzice utrzymywać takie ''duże'' dzieci w domu.
straszne rzeczy...
Jeśli chodzi o moich nauczycieli to w sumie nie ma co narzekać, fakt ze kiblowałem dwa razy nie zemienia tego, ze myslę o nich źle bo zdaje sobie z tego sprawę, ze jest to tylko moja wina, trzeba wziąść sprawę w swoje ręce i zacząć coś robić, nie ma totamto, szczeże powiedziawszy wolę hardcore na lekcjach i później wyjść z czym w głowie niż iść po jak najmniejszej lini oporu...jak to teraz myśli co drugi ''uczeń'' ...
pozdrawiam
straszne rzeczy...
Jeśli chodzi o moich nauczycieli to w sumie nie ma co narzekać, fakt ze kiblowałem dwa razy nie zemienia tego, ze myslę o nich źle bo zdaje sobie z tego sprawę, ze jest to tylko moja wina, trzeba wziąść sprawę w swoje ręce i zacząć coś robić, nie ma totamto, szczeże powiedziawszy wolę hardcore na lekcjach i później wyjść z czym w głowie niż iść po jak najmniejszej lini oporu...jak to teraz myśli co drugi ''uczeń'' ...
pozdrawiam
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
O Kurde, mowa tu o moich nauczycielach
No to tak:
-Pęksa (do dupy)
-Jokiel (może być w sumie, w tamtym roku Górzyńska to był bur***, każdy robił co chciał chodzili se po klasie)
-Gębka (nie nawidze jej, do piachu z nią czasani jest taka wkurzająca)
-Szuma (Szumacher, czyli Szumańska, ogólnie stary piernik ale jeszcze ujdzie)
-Nieśmiertelny (Błe, już bym wolał Bieruta..)
-Jakaś babka od biologii nie pamiętam jak to bagno sie nazywało, ale jest taka niska, KABATNICA z niej
-Jagiełło (? Jagiełło pogieło)
hehehehe
-------------------------------A teraz nauczyciele którzy są fajni:
-Bartosiewicz (Spoko koleś)
-Krasny (Też spoko kolo, ogólnie nawet luzik)
-Milka (może być)
-Wróbel (może być)
I najlepszy nauczyciel który zawsze dostawał tytuł nauczyciela roku: Przygoda
To tyle. Jeżeli wiecie jak nazywa sie to niskie bagno to napiszcie
, aha jest jeszcze Kot - od muzyki taka też troche koro, i w poprzednich latach Koszowska.... 
-Pęksa (do dupy)
-Jokiel (może być w sumie, w tamtym roku Górzyńska to był bur***, każdy robił co chciał chodzili se po klasie)
-Gębka (nie nawidze jej, do piachu z nią czasani jest taka wkurzająca)
-Szuma (Szumacher, czyli Szumańska, ogólnie stary piernik ale jeszcze ujdzie)
-Nieśmiertelny (Błe, już bym wolał Bieruta..)
-Jakaś babka od biologii nie pamiętam jak to bagno sie nazywało, ale jest taka niska, KABATNICA z niej
-Jagiełło (? Jagiełło pogieło)
-------------------------------A teraz nauczyciele którzy są fajni:
-Bartosiewicz (Spoko koleś)
-Krasny (Też spoko kolo, ogólnie nawet luzik)
-Milka (może być)
-Wróbel (może być)
I najlepszy nauczyciel który zawsze dostawał tytuł nauczyciela roku: Przygoda
To tyle. Jeżeli wiecie jak nazywa sie to niskie bagno to napiszcie
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Maniak

Informacje
Amazon [Bot], Google [Bot] » 1 gość