Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak
Harpagan pisze:Gotyk...Goci... cała ta subkultura zasługuje na czyszczenie uszu młotem pneumatycznym i dezynfekcje mordy przy uzyciu kwasu siarkowego, naprawde nie rozumiem i nie chce zrozumieć tych ludzi. Zniewieściałych wiecznie zdołowanych pedałów i pseudo mroczne [...] marzące o bolcu do dupy. Najgorsze jest to że goci często myleni są z subkulturą metalową a także z samym Metalem, muzyką dumną, silną, złą i bezkompromisową. A więc obyście zdechli słuchając tych swoich lamentów "dzieci mroku".
Każdy robi co chce... każdy ma swój styl słucha czego tylko chce... innym podoba się ta muzyka innym inna... i powinniśmy to tolerować... ;p :diabel:
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Harpagan
Harpagan

Post autor: Harpagan »

Hahaha tylko bez wstawek o tolerancji prosze bo mi sie zaraz kwiaty same we włosy wplączą, tolerancji nigdy nie było nie ma i być nie powinno. Gdybyśmy wszyscy sie tolerowali przestalibyśmy się rozwijać.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

Jak tak myślisz to naprawde jesteś kulturalnym człowiekiem... :lol:
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: reggaem_anka »

Harpagan pisze:Hahaha tylko bez wstawek o tolerancji prosze bo mi sie zaraz kwiaty same we włosy wplączą, tolerancji nigdy nie było nie ma i być nie powinno. Gdybyśmy wszyscy sie tolerowali przestalibyśmy się rozwijać.
co ty wogole wiesz o tolerancji?? to ze nietolerujesz to niemusi znaczyc ze tolerancja nieistnieje...wogole... wkrety ze z toleracja nie rozwijalibysmy sie... buhehehe... ja musle ze jest zupelnie na odwrot...ze wlasnie tolerancja pozwala sie rozwijac...
pozdrawoiam:)
"Przyjaciele sa jak anioly..."
Zubraass
Zubraass
Gotyk

Post autor: Zubraass »

Nie weś ty Harpagan idź sie pobawic gęsią szyją. Przemówienie hitlera walnoł
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

hehe...dosłownie powiedziane:) pierd*** faszysci...tyle w nich nawisci:D
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

Pier*olicie o tolerancji, zadne z was nie toleruje nazizmu. Hipokryzja.

Jedyni, których nie toleruje to ci, ktorzy toleruja...

[ Dodano: Czw Wrz 29, 2005 20:03 ]
...oraz abstynetow i matematykow
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

spoko załóżcie temat o tolerancji... już chyba taki jeden jest... poszukajcie... powodzenia ... :diabel:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

...no dobry pomysl:) juz wertuje:)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: damian »

Sakis pisze:Pier*olicie o tolerancji, zadne z was nie toleruje nazizmu. Hipokryzja
pi-erdolimy...a nazizm nie toleruje żydów i czarnoskórych ludzi ..nie wiem dlaczego, ale jakoś nie potrafie zaakceptować czegoś co niesie zniszczenie, ludzie zaczną się nawzajem wybijać tylko dlatego, ze ma inne poglady. To jest samo nakręcające sie koło...ciekawe do czego to dojdzie za parę dziesiąt lat. Miasta będą wyglądać jak te, które dzisiaj oglądamy w czarnobylu puste, przerażające, ludzie okradają i zabijają sie na wzajem, aby jakoś przeżyć ...heeh.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

www.photoblog.pl/wesoly
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

hmmm...no wlasnie...tylko ciekawe dlaczego ten Sakis napisal ze nietolerujemy nazizmu...przeciez to oni niepotrafia zaakceptowac innych od siebie...fakt moze i nietolerujemy...ale nie w takim stopniu jak oni...my niezabijamy!! ..bynajmiej ja nieslyszalam o wybijaniu nazistow pszez czarnoskurych no albo zydow...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

damian pisze:
Sakis pisze:Pier*olicie o tolerancji, zadne z was nie toleruje nazizmu. Hipokryzja
pi-erdolimy...a nazizm nie toleruje żydów i czarnoskórych ludzi ..nie wiem dlaczego, ale jakoś nie potrafie zaakceptować czegoś co niesie zniszczenie, ludzie zaczną się nawzajem wybijać tylko dlatego, ze ma inne poglady. To jest samo nakręcające sie koło...ciekawe do czego to dojdzie za parę dziesiąt lat. Miasta będą wyglądać jak te, które dzisiaj oglądamy w czarnobylu puste, przerażające, ludzie okradają i zabijają sie na wzajem, aby jakoś przeżyć ...heeh.
Nazizm nie toleruje żydów i czarnych? : ) Może znamy 2 inne nazizmy, bo ten, o którym ja słyszałem polega na ubustwieniu własnego narodu... Taki jeden bóg, Jahwe była nazistą bo swój własny naród wybrany przeprowadził jako osadnikow na ziemie arabow. (przynajmien zydzi w ST tak twierdza, ale jak kazda ksiazka propagandowa biblia nie moze byc odczytywana doslownie, od tego sie biara ortodoski i inne dewiacje religijne.) Nazizm niesie zniszczenie? Faktycznie, w przypadku Niemiec tak bylo, ale nazizm to nie tylko NASPAD (ktos na tyle odwazny, by to podwazyc?). NASPAD jest ciagle omawiany przy temacie dlatego, iz ogol wie o nim najwiecej.
reggaem_anka pisze:hmmm...no wlasnie...tylko ciekawe dlaczego ten Sakis napisal ze nietolerujemy nazizmu...przeciez to oni niepotrafia zaakceptowac innych od siebie...fakt moze i nietolerujemy...ale nie w takim stopniu jak oni...my niezabijamy!! ..bynajmiej ja nieslyszalam o wybijaniu nazistow pszez czarnoskurych no albo zydow...
Agresja na agresje to kiepskie wyjscie, jako prawie-rastafari powinnas to wiedziec (prawda?) my czyli kto? Chcialbym zauwazyc tutaj twoja smieszna hybryde moge sie zalozyc ze czlowieka bialego z kultura rastafari, ktorej poczatkiem bylo oddzialywanie misjonarzy na umysly ETIOPIJCZYKOW. Czujesz sie czarna? Jesli nalezysz do rasy asyryjskiej (jestes zydowka) to sprostuj i jestem w stanie to "MY" wybaczyc.

"Nietolerujemy, ale nie w takim stopniu..." "Tak, PO to postkomuchy, ale SLD/SdPL/demokraci.pl sa gorsi".

Zydzi rzeczywiscie w czasie wojny duzo do gadania nie mieli, ale sobie to teraz na Arabach odrabiaja. Nienawisc napedza swiat, nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Kazdy kogos nienawidzi i to jest prawdziwy cel zycia.

[ Dodano: Sob Paź 01, 2005 14:49 ]
ADD: tyle w tym dobrego, ze Zydzi sobie zabijaja glupich sunnitow,ktorzy rzeczywiscie zasluguja na smierc za swoja historyczna naiwnosc, prymitywnosc i glupote (Ten odlam Islamu, ktory glosi powrot dom zrodel Koranu i Biblii, czytania ich doslownie itepe).
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

co?? nienawisc?? cel zycia?? nienawisc to choroba...!! bleee...
.. nieczuje sie czarna ,nieczyuje sie zydowka...ale czuje sie czlowiekiem...tak jak i oni powinni sie taq czuc...niestety nazisci faszysci...nie uznaja ich za ludzi...i to wlasnie jest najabrdziej niezrozumiale dla amnie...:( PSZECIEZ WYSZYSCY JESTESMY JEDNOSCIA!!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

reggaem_anka pisze:co?? nienawisc?? cel zycia?? nienawisc to choroba...!! bleee...
Wątpie, zeby taka hipoteze sie dalo potwierdzic jakimikolwiek badaniami.
.. nieczuje sie czarna ,nieczyuje sie zydowka...ale czuje sie czlowiekiem...
Hmm, zydzi i czarny to przeciez tez odmiana ludzi. Nie zapominaj o tym. O tych czarnych to chodzilo o postawy do subkultury rastafari.
tak jak i oni powinni sie taq czuc...niestety nazisci faszysci...nie uznaja ich za ludzi
A widzisz jakas moze roznice miedzy nazizmem a faszyzmem? Bo troche jest...
...i to wlasnie jest najabrdziej niezrozumiale dla amnie...:( PSZECIEZ WYSZYSCY JESTESMY JEDNOSCIA!!
Ja jestem jednostka.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

kazdy jest jednostka wszyscy sa jednoscia... KAZDY INNY WSZYSCY ROWNI!!
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM