Życzymy ci dużo szczęścia w życiu i obyś pisał dużo postów na tym naszym miejskim forum. Żeby ci się wiodło w życiu i wogóle
Administrator

Od Adminów i Modów FORUM.lubin.pl :
Życzymy ci dużo szczęścia w życiu i obyś pisał dużo postów na tym naszym miejskim forum. Żeby ci się wiodło w życiu i wogóle
)))

Jak czytałem tego posta... to poczułem się, jak by był do mnie
nie ma to jak bezimienny solenizant
Ja od siebie też coś dożce... gratulacje, że udało Ci sie dożyć do tego dnia.... (chyba niczym innym sobie nie zasłużyłeś
)
...nie bede gorszy... moje "życzenia" też będą bez adresata
;);)
Ja od siebie też coś dożce... gratulacje, że udało Ci sie dożyć do tego dnia.... (chyba niczym innym sobie nie zasłużyłeś
...nie bede gorszy... moje "życzenia" też będą bez adresata
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620
899862803482534211706798214808651328230664709384460955058223172535940812848...
899862803482534211706798214808651328230664709384460955058223172535940812848...
ja się też dołączam do życzeń - i zaproś znajomych na forum 
i ja Życzę Ci .. Abyś miał trumnę ze stuletniego drewna dębowego ...
a teraz chodźmy zasadzić ten dąb
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
hehe gooodhemik pisze:i ja Życzę Ci .. Abyś miał trumnę ze stuletniego drewna dębowego ...
dziękuje 
aczkolwiek, ten wszakze wazny dzien....byl powodem wielu przemyslen nad swoja postawa..troche leku przed swiatem, powiem Wam moi mili, ze... nie czuje sie jak bym mial te 18 lat mam ochote powiedziec, ze jestem malym rozpuszczonym chlopem ktory ma 16 lat bo w tedy ludzie nie nie patrza jak zrobi sie cos glupiego. A teraz...smiertelnie powaznym i calkowinie serio podchodzic do zycia i do wlasnej przyszlosci, niekiedy slysze...ze jestem nadto dorosly na swoj wiek, ale ja taki juz jestem to jak otoczenie nie potrafi zaakceptowac takiego jaki jestem to coz...mowi sie trudno, prawdziwy przyjaciel zawsze nim pozostanie
Mam nadzieje ze jest to przejsciowe:)
pozdrawiam
aczkolwiek, ten wszakze wazny dzien....byl powodem wielu przemyslen nad swoja postawa..troche leku przed swiatem, powiem Wam moi mili, ze... nie czuje sie jak bym mial te 18 lat mam ochote powiedziec, ze jestem malym rozpuszczonym chlopem ktory ma 16 lat bo w tedy ludzie nie nie patrza jak zrobi sie cos glupiego. A teraz...smiertelnie powaznym i calkowinie serio podchodzic do zycia i do wlasnej przyszlosci, niekiedy slysze...ze jestem nadto dorosly na swoj wiek, ale ja taki juz jestem to jak otoczenie nie potrafi zaakceptowac takiego jaki jestem to coz...mowi sie trudno, prawdziwy przyjaciel zawsze nim pozostanie
Mam nadzieje ze jest to przejsciowe:)
pozdrawiam
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Weteran

Tak btw co do wieku hemik, Junglos ile macie lat? 
Administrator

wspaniały wiek 
Trust I seek and I find in you
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
ja mam ....hmm: obliczcie sobie
Liczba judaszowych Srebrnikow + Liczba żółwi ninja + Liczba niezbędnych punktów do naryswoania prostej
_________________________________________________________________________________________+
Liczba dni w ktore bóg Tworzył świat + 1
Liczba części filmu The Crow + dŁugość życia Jimiego Hendrix'a + Liczba obecnych członków Metallicy + 1
________________________________________________________________________________________+
[ (12+5*1) - 24 ] / 6
Liczba Liter polskiego znaczenai słowa Yamakashi * 4
_____________________________________________________________________________________+ 1 =
iczba liter imienia głównej bohaterki filmu Kill Bill - 1
Ps. Zorientowani
Nie podpowiadać : )
Liczba judaszowych Srebrnikow + Liczba żółwi ninja + Liczba niezbędnych punktów do naryswoania prostej
_________________________________________________________________________________________+
Liczba dni w ktore bóg Tworzył świat + 1
Liczba części filmu The Crow + dŁugość życia Jimiego Hendrix'a + Liczba obecnych członków Metallicy + 1
________________________________________________________________________________________+
[ (12+5*1) - 24 ] / 6
Liczba Liter polskiego znaczenai słowa Yamakashi * 4
_____________________________________________________________________________________+ 1 =
iczba liter imienia głównej bohaterki filmu Kill Bill - 1
Ps. Zorientowani
.MODEL SMALL .STACK .DATA
.CODE START:
END START
.CODE START:
END START
za każdym razem mi co innego wychodzi 
Informacje
0 użytkowników » 1 gość