Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
Maniak

"...........Niestety, nastały nas czasy kiedy to kazdy chce pokazac jakim to nie jest cwaniaczkiem w komputrowej dziedzinie......."Niewiem jakim prawem możesz kogoś oskarżać o cwaniactwo DAMIAN????? .Myślałem,że jeśli ktoś sie wypowiada na jakiś temat to coś na dany temat wie,a to że ktoś ma pewne pojęcie na jakiś temat to zaraz musi być (jak to ujołeś)cwaniakiem.Nigdy nim nie byłem i nigdy sie za takiego nie uważałem.Poprostu liczy sie wiedza i doświadczenie a nie informacje które wyszperałeś gdzieś u producenta promującego swój (jak dla mnie)nędzny sprzęt.Jeszcze wiele przed Tobą nauki i doświadczeń(nie koniecznie udanych).Co do rzucania mięsem....możesz mi powiedzieć w którym miejscu to nastąpiło?Bo prócz przytoczenia części zdania słynnego aktora (która z resztą jest metaforą)nie moge stwierdzić żadnych niecenzuralnych słów.Zresztą nie bawi mnie przekonywanie kogo kolwiek do faktów.Poprostu człowiek prosił o wyrażenie zdania i takie zostało Mu dane.Próbowałeś mnie "ugryść" na temat mojej wiedzy iż utknęła gdzieś w 2001 roku???I tu sie mylisz!!Staram sie być ze wszystkimi nowinkami na bieżąco chodż to bardzo trudne zważywszy ,że ta dziedzina prze szybko naprzód.A w 2001 roku to napewno jeszcze grałeś w gierke jaką dają jako gratis w McDonaldzie
)))).Także prosze nie oceniaj ludzi skoro ich nie znasz i nic o nich nie wiesz.Powtarzam poraz ostatni-dla mnie tylko firma INTEL.Pozdrawiam serdecznie wszystkich. [/b]
heh
jesli chodzi o cwaniactwo, własnie w tym rzecz ze człowiek ktory nie posiada absolutnej wiedzy probuje zabłysnac w dziedzinie w ktorej nie ma zadnego pojecia(wiemy, ze tak tez sie czesto zdaza i nie konieczne w tym przypadku), skoro masz wiedze na ten temat..to super, zachowaj ją dla siebie w zaden sposob nie probuje ciebie atakowac
pozdrawiam
jesli chodzi o cwaniactwo, własnie w tym rzecz ze człowiek ktory nie posiada absolutnej wiedzy probuje zabłysnac w dziedzinie w ktorej nie ma zadnego pojecia(wiemy, ze tak tez sie czesto zdaza i nie konieczne w tym przypadku), skoro masz wiedze na ten temat..to super, zachowaj ją dla siebie w zaden sposob nie probuje ciebie atakowac
pozdrawiam
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Nie Będe wdawał sie w intrygi słowne.Poprostu ciesze sie DANIAN ,że wkońcu odpowiedziałeś sobie i innym na temat "cwaniactwa"w swojej jakże obszernej wypowiedzi
).Pozdrawiam Wszystkich.
Ps:Wiedza jest po to aby się nią dzielić tak samo jak i to forum.Więc Twoje "......zachowaj ją dla siebie....."jest tu chyba stanowczo nie na miejscu
).Damian życze Ci powodzenia w nauce i dalszym życiu.
Ps:Wiedza jest po to aby się nią dzielić tak samo jak i to forum.Więc Twoje "......zachowaj ją dla siebie....."jest tu chyba stanowczo nie na miejscu
każdy dzieli sie czym chce, jesli chcesz sie z nami podzielić swoja wiedzą to bardzo sie ciesze i chętnie z niej skorzystamvikingos pisze:Ps:Wiedza jest po to aby się nią dzielić tak samo jak i to forum.Więc Twoje "......zachowaj ją dla siebie....."jest tu chyba stanowczo nie na miejscu).Damian życze Ci powodzenia w nauce i dalszym życiu.
Trust I seek and I find in you
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
@vikingos - jesteś conajmniej załamujący. Sposób Twojego pisania jest kiepski. używasz lietki "q" zamiast "ku". Pozatym po kropce się stawia spację.
Ale jesteś śmieszny koleś, lubię Ciebie. http://www.tomshardware.pl/ to storna producenta promującego swój sprzęt. Odlot. A http://www.onet.pl/ to propaganda wtłaczana nam do głów przez masońsko-syjonistycznych czarnuchów?
Ale jesteś śmieszny koleś, lubię Ciebie. http://www.tomshardware.pl/ to storna producenta promującego swój sprzęt. Odlot. A http://www.onet.pl/ to propaganda wtłaczana nam do głów przez masońsko-syjonistycznych czarnuchów?
Stały bywalec

HeHe ciężka sprawa z tym twoim procem........bo to zależy do czego będziesz kompa używał. Jeżeli będziesz grał i przy okazji coś tam w wordzie skrobał albo jakąś grafę montował lub www to AMD jest dla ciebie (dobrze się kręci - tak jak by ci sie znudził w przyszłości)
Jeżeli natomiast chcesz głównie pracować - grafika, DTP, WWW, i inne to p4($) rulezz i i przy okazji pograć w coś wygodnie możesz........
Werdykt (raczej) P4....... najlepiej teraz DualCore
Jeżeli natomiast chcesz głównie pracować - grafika, DTP, WWW, i inne to p4($) rulezz i i przy okazji pograć w coś wygodnie możesz........
Werdykt (raczej) P4....... najlepiej teraz DualCore
Maniak

Nowy(a) na forum

Ta dyskusja powinna sie teraz rozpocząć na nowo ... bo na rynek wychodzą coraz to wydajniejsze układy i coraz to lepsze płyty szczególnie AMD sie wybija i reklamuje swoją nową podstawkę AM2 i dwurdzeniowe potwory na nią ... Inte$ narazie dopracowuje swoje układy... maleją ceny Extreme Edition... tzn większa wydajność za mniejszą kasę.
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość