nezka4a7 pisze:
Bohema nie miala publicznosci nie dlatego, ze zle grala (bo grala super, a nowe kawalki ma teraz rewelacyjne), a dlatego, ze ludzie nie przyszli, a to jest roznica, tym bardziej, ze jesli dobrze pamietam to pogoda nie dopisala
Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

jestem zła, że nie będzie Made in Poland ;{ grr.. tak czekałam ta te pięć koncertów.. tak świetnie być miało!
mam ja jednak nadzieję, że i ta czwórka da radę i będzie to najlepsza impreza plenerowa Lubina tego roku.. :}
a co z dokładną kolejnością i godzinami poszczegolnych występów?
a co z dokładną kolejnością i godzinami poszczegolnych występów?
Początkujący

Pewnie zespolow podobnych do Bohemy mozna znaleźć wiecej
wydawalo mi sie, ze na wstepie wytlumaczylem dobor zespolow.
Zaluje ze MiP wypadl, zwlaszcza ze ma sie pokazac reedycja ich jedynej plyty po raz 1 na cd
Trudno, nie wystapia, i to nie z naszej winy. Reaktywacje i powroty nie zawsze sa latwe.
Kolejnosc zespolow jest nieodwolalna (chyba ze sily wyzsze)
Armia
Brygada
Pidzama
TSA
Scena bedzie stala nieco inaczej tzn nie po lewej stronie mostka a po prawej
tak by dzwiek szedl w kierunku Parku Wroclawskiego i MPWiK
Catering bedzie tez nieco inaczej usytuowany,
Pozdrawiam
Marek Zawadka
Zaluje ze MiP wypadl, zwlaszcza ze ma sie pokazac reedycja ich jedynej plyty po raz 1 na cd
Trudno, nie wystapia, i to nie z naszej winy. Reaktywacje i powroty nie zawsze sa latwe.
Kolejnosc zespolow jest nieodwolalna (chyba ze sily wyzsze)
Armia
Brygada
Pidzama
TSA
Scena bedzie stala nieco inaczej tzn nie po lewej stronie mostka a po prawej
tak by dzwiek szedl w kierunku Parku Wroclawskiego i MPWiK
Catering bedzie tez nieco inaczej usytuowany,
Pozdrawiam
Marek Zawadka
Nowy(a) na forum

Marek Zawadka pisze:Pewnie zespolow podobnych do Bohemy mozna znaleźć wiecej
Nie wiem, czemu, ale odnosze wrazenie, ze odpowiedz jest troche nerwowa, a chyba zupelnie niepotrzebnie, bo chyba mozemy wyrazac swoje opinie o tych, ktorych chcielibysmy zobaczyc, nawet jesli nie zostana zaproszeni, bo w jakis tam sposob nie pasuja. Tak czy inaczej udanej imprezy
nie mówie że źle grała. była ustawiona w złym miejscu i w złym czasie. a pogoda była ładna w miare.Bohema nie miala publicznosci nie dlatego, ze zle grala (bo grala super, a nowe kawalki ma teraz rewelacyjne), a dlatego, ze ludzie nie przyszli, a to jest roznica, tym bardziej, ze jesli dobrze pamietam to pogoda nie dopisala
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

"Jesienią zawsze zaczyna się szkoła a w knajpach zaczyna się picie...”
śpiewał Muniek w wielkim hicie T.Love Warszawa. Jesienią prawie, na sam początek roku szkolnego małe miasteczko na dolnym Śląsku zamieni się w Polskie Zagłębie Mocnego Uderzenia. 2 Września w ramach imprezy Lubin Na Żywo na jednej scenie wystąpi elita Polskiego rocka. Dla wielu ta impreza w tym roku jest ważniejsza od tegorocznego Woodstocku. Wiadomo bowiem iż w Kostrzynie w tym roku ze sceny częściej padały teksty w języku angielskim i niemieckim niż w naszym ojczystym. Według opinii osób które w tym roku odwiedziły Przystanek, brakowało Polskich gwiazd. Lubin widać postanowił nam to wynagrodzić.
Fanom Polskiego Rocka wystarczy rzucić okiem na plan imprezy:"
http://www.muzyka.pl/index.php?m=newsy&k=rock&id=4283
Zauważeni?
śpiewał Muniek w wielkim hicie T.Love Warszawa. Jesienią prawie, na sam początek roku szkolnego małe miasteczko na dolnym Śląsku zamieni się w Polskie Zagłębie Mocnego Uderzenia. 2 Września w ramach imprezy Lubin Na Żywo na jednej scenie wystąpi elita Polskiego rocka. Dla wielu ta impreza w tym roku jest ważniejsza od tegorocznego Woodstocku. Wiadomo bowiem iż w Kostrzynie w tym roku ze sceny częściej padały teksty w języku angielskim i niemieckim niż w naszym ojczystym. Według opinii osób które w tym roku odwiedziły Przystanek, brakowało Polskich gwiazd. Lubin widać postanowił nam to wynagrodzić.
Fanom Polskiego Rocka wystarczy rzucić okiem na plan imprezy:"
http://www.muzyka.pl/index.php?m=newsy&k=rock&id=4283
Zauważeni?
a no. zauważeni. ;} jednak mam parę zastrzeżeń do tego artykułu ;}
-Lubin to nie takie małe miasteczko na dolnym śląsku.. ;]
-'Na pewno dowiecie się pierwsi gdy będą jakieś newsy.' - no, to się chyba nie dowiedzieli, że MiP odwołane.. :}
-'Mocne uderzenia'? :p hm. mocne uderzenia proponowane są za rok, z tego co się doczytałam w poście p. Zawadki (Hunter, Vader i Sweet Noise bodaj). Przy tym nawet TSA jest muzyką dobrą do tańca :}
-'ważniejsza od Woodstocku' - oj, nie porównałabym tego tak.. może ważniejsza dla wielbicieli starego polskiego punku. ;} albo małoletnich, którzy marzą o Woodstocku. ale mama nie pozwala. :p
hm, to chyba tyle.. ;}
-Lubin to nie takie małe miasteczko na dolnym śląsku.. ;]
-'Na pewno dowiecie się pierwsi gdy będą jakieś newsy.' - no, to się chyba nie dowiedzieli, że MiP odwołane.. :}
-'Mocne uderzenia'? :p hm. mocne uderzenia proponowane są za rok, z tego co się doczytałam w poście p. Zawadki (Hunter, Vader i Sweet Noise bodaj). Przy tym nawet TSA jest muzyką dobrą do tańca :}
-'ważniejsza od Woodstocku' - oj, nie porównałabym tego tak.. może ważniejsza dla wielbicieli starego polskiego punku. ;} albo małoletnich, którzy marzą o Woodstocku. ale mama nie pozwala. :p
hm, to chyba tyle.. ;}
fikcja faktem jest ze na Woodstocku bylo malo PL grania... wiem bo obslugiwalam tam troche zespelow jesli chodzi o sprzet i akustykę... na prawdę policzyć mozna na palcach..
Posluchaj fikcja LubinNa ZYwo to nietylko impra dla malolatow... jest ważna i to bardzo, bo daję nowe swiatlo nasame miasto jakim jest Lubin...
Jesli coś Ci nie odpowiada to zawsze możesz zrezygnowac z udziału...
a co do malolatow.. to ty chyba jeszcze mleczko masz pod nosem cio? sorry ale twoja wypowiedz troche mnie zirytowała... nie miej mi zazle, bo fajnie sie krytykuje a gorzej organizuje...
Pozdrawiam
Posluchaj fikcja LubinNa ZYwo to nietylko impra dla malolatow... jest ważna i to bardzo, bo daję nowe swiatlo nasame miasto jakim jest Lubin...
Jesli coś Ci nie odpowiada to zawsze możesz zrezygnowac z udziału...
a co do malolatow.. to ty chyba jeszcze mleczko masz pod nosem cio? sorry ale twoja wypowiedz troche mnie zirytowała... nie miej mi zazle, bo fajnie sie krytykuje a gorzej organizuje...
Pozdrawiam
Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują, a TY? Czy patrząc widzisz?
www.moja-milosc.net => ZAPRASZAM!
www.moja-milosc.net => ZAPRASZAM!
Nowy(a) na forum

cóz jak zawsze otwarty na propozycje. postanowiłem tu zajrzec bowiem jestem autorem tego oto artykułu i dostałem info o tym że ktos mnie tu zrugała no. zauważeni. ;} jednak mam parę zastrzeżeń do tego artykułu ;}
Z tym moge się zgodzić Lubin jednak to nie Złotoryja jednak ja nie chciałem nikogo obrazić-Lubin to nie takie małe miasteczko na dolnym śląsku.. ;]
To raczej z przyczyn technicznych za co przepraszam (info jednak zostało dodane)'Na pewno dowiecie się pierwsi gdy będą jakieś newsy.' - no, to się chyba nie dowiedzieli, że MiP odwołane.. :}
I tu polemika nie jest konieczna - absolutnie się z Tobą nie zgadzam. pisząc o mocnym uderzeniu pisałem w okontekście artykułu rockowego.-'Mocne uderzenia'? :p hm. mocne uderzenia proponowane są za rok, z tego co się doczytałam w poście p. Zawadki (Hunter, Vader i Sweet Noise bodaj). Przy tym nawet TSA jest muzyką dobrą do tańca :}
dla osób z którymi rozmawiałem podczas woodstocku (było ich wielu) pod wzgledem widowiska napewno TAK.-'ważniejsza od Woodstocku' - oj, nie porównałabym tego tak.. może ważniejsza dla wielbicieli starego polskiego punku. ;} albo małoletnich, którzy marzą o Woodstocku. ale mama nie pozwala. :p
Czyli połowa artykułuhm, to chyba tyle.. ;}
Wiec pewnie spotkałeś się z opinia że tegoroczny przystanek nie był najlepszyfikcja faktem jest ze na Woodstocku bylo malo PL grania... wiem bo obslugiwalam tam troche zespelow jesli chodzi o sprzet i akustykę... na prawdę policzyć mozna na palcach..
To napewno, wiele osób wybiera sie do Was dlatego pod względem organizacyjnym musicie dograć wszystko nie na 100 ale conajmnie 200% tak aby za rok do Was wrócili.Posluchaj fikcja LubinNa ZYwo to nietylko impra dla malolatow... jest ważna i to bardzo, bo daję nowe swiatlo nasame miasto jakim jest Lubin...
Ja równiez dziekuje za zauważenie mojego artukułu, Wy jednak nie macie sie co dziwic to naprawde zapowiada sie wielka impreza. Lawina komentarzy posypie sie po jej zakonczeniu.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
agsno, zgadzam się, że na Woodstocku było mało polskiego grania, ale też organizatorzy muszą urozmaicać tą imprezę, bo gdyby miały występować same polskie kapele, to za parę lat musieliby zacząć przyjmować zgłoszenia od Krzysia Krawczyka i Rysia Rynkowskiego, co chyba mija się trochę gatunkiem od puszczanej tam muzyki.
co do małolatów, miałam raczej na myśli te wszystkie fanki Green Day'a i małe Good Charlotki, które uważają się za wielkie punkówy/metalki. dla mnie ta muzyka to już jest czysty pop ^^ im przydałoby się iść tam i trochę podreperować swoje uszy. na dobre im to wyjdzie. ;}
chciałabym zauważyć, że miałam zastrzeżenia co do artykułu, nie do organizacji ;}
sama jestem b. zadowolona z Tsa i Pidżamy i naprawdę gratuluję wyboru i pomysłu na tą imprezę.
Marcin Pabian, dopisek o anulowaniu MiP widziałam dobre kilka dni po informacji organizatorów. ;} ale nie mogę się doczepić, że nie napisano tego w ogóle.
Widać, osoby z którymi rozmawiałeś preferują polską muzykę ;} to dobrze, acz gdybym np. ja miała do wyboru zostanie w mieście na miejscowym festynie, a wyjazd na Woodstock, gdzie byłoby wszystko - wyjechałabym :}
W drugiej połowie artykułu nie zauważyłam rażących błędów.. :}
'dowidzenia'. ;]
co do małolatów, miałam raczej na myśli te wszystkie fanki Green Day'a i małe Good Charlotki, które uważają się za wielkie punkówy/metalki. dla mnie ta muzyka to już jest czysty pop ^^ im przydałoby się iść tam i trochę podreperować swoje uszy. na dobre im to wyjdzie. ;}
chciałabym zauważyć, że miałam zastrzeżenia co do artykułu, nie do organizacji ;}
sama jestem b. zadowolona z Tsa i Pidżamy i naprawdę gratuluję wyboru i pomysłu na tą imprezę.
Marcin Pabian, dopisek o anulowaniu MiP widziałam dobre kilka dni po informacji organizatorów. ;} ale nie mogę się doczepić, że nie napisano tego w ogóle.
Widać, osoby z którymi rozmawiałeś preferują polską muzykę ;} to dobrze, acz gdybym np. ja miała do wyboru zostanie w mieście na miejscowym festynie, a wyjazd na Woodstock, gdzie byłoby wszystko - wyjechałabym :}
W drugiej połowie artykułu nie zauważyłam rażących błędów.. :}
'dowidzenia'. ;]
Informacje
0 użytkowników » 1 gość