nezka4a7 pisze:Ale Bohema ma teraz naprawde super kawalki, zreszta jesli dobrze pamietam to te nowe kawalki zostaly zamieszczone na ich stronie www.bohema.art.pl przed ich supportem przed Green Day w Katowickim Spodku i chyba w dziale odsluch mozna ich posluchac. To jest juz troche inna Bohema, grajaca w stylu New Rock Revolution. To jest naprawde cos!!! A ich Ola z programu Muzyka Laczy Pokolenia jest swietna przerobka utworu grupy Papa Dance z ktora ich polaczono w tym programie, zreszta, "Ola" Bohemy znalazla sie na plycie wydanej przez Muzyka Laczy Pokolenia.Kayah, Golec Uorkiestra, Bracia, Monika Brodka, Krzysztof Kilianski etc..
Slabo.
Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Maniak

Maniak

niełzy maraton....
może ktos takie szczegołowe info napisze cio? albo jakiś link? przydaloby sie coś wiedzieć więcej i jakie zespoły zagrają...
Pozdrawiam
może ktos takie szczegołowe info napisze cio? albo jakiś link? przydaloby sie coś wiedzieć więcej i jakie zespoły zagrają...
Pozdrawiam
Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują, a TY? Czy patrząc widzisz?
www.moja-milosc.net => ZAPRASZAM!
Maniak

thx... sorry ale ostatnio niemysle.. za dlugo w pracy siedze...
w sumie możliwości jest wiele... zależy kto wystąpi w przeciągu tych lat jeszcze w Lubinie... po za festynami... wszak nasze miasto obfituje w tego typu imprezy... Cma mogłabys ie pojawić po raz kolejny w Lubinie.. zawsze skupiała wokół siebie rzesze wiernych słuchaczy... i nie tylko...
Zastanawiam się tylko czy organizatorzy tego typu imprez interesują sie tym co chciałby zobaczyc/posluchac/ i przy czymbawić się ludnosc miasta...
Zastanawiam się tylko czy organizatorzy tego typu imprez interesują sie tym co chciałby zobaczyc/posluchac/ i przy czymbawić się ludnosc miasta...
nezka4a7, temat był pisany dokładnie rok temu, więc pewnie stamtąd wzięłaś myśl, że tegoroczny festyn będzie 4-5 września ;} a to poprostu informacja sprzed roku :} gdzieś w odpowiedziach napisane było, że w tym roku impreza odbędzie się 3-4 :}
swoją drogą, świetne rozpoczęcie sezonu szkolnego - 3 dni festynów, dzień po dniu.. ;d
swoją drogą, świetne rozpoczęcie sezonu szkolnego - 3 dni festynów, dzień po dniu.. ;d
Informacje
Google [Bot] » 1 gość