Uwazajcie na siebie, o stracency!!'Mlodziez Wszechpolska' pisze:----------- POWIEDZ NIE DLA ROCKA-----------------
Pragniemy tutaj ostrzec wszystkich katolików, którym podoba się tzw. ostra muzyka, że nie jest ona w rzeczywistości tylko sposobem na rozrywkę, ale także NAPRAWDĘ NIEBEZPIECZNYM ZAGROŻENIEM zarówno dla ciała jak i dla umysłu.
Strona rytmiczna ostrej muzyki bazuje na tzw. beacie. Wywołane przez gitary basowe niskie tony, połączone z beatem powodują szereg zmian w płynie rdzeniowo-kręgowym, który kieruje wydzielaniem hormonów. Rezultat - ROZLEGULOWANIE HORMONÓW SEKSUALNYCH a w rezultacie IMPOTENCJA, ZMIANA WSKAŹNIKA INSULINY WE KRWI.
Badania doskonałych amerykańskich psychiatrów McRaterta i Balinsa wykazały zmiany w organizmie spowodowane słuchaniem ostrej muzyki:
1) UTRATA KONTROLI ŚWIADOMOŚCI, REFLEKSU, ZDOLNOŚCI KONCENTRACJI
2) ZNACZNE ZMNIEJSZENIE INTELIGENCJI I WOLI
3) ULEGANIE SUGESTIOM, HISTERIOM, HALUCYNACJOM
4) STAN HIPNOZY
5) OPĘTANIE PRZEZ ZŁE DUCHY
Ostra muzyka ze względu na nienaturalne zmienianie procesów biologicznych w organizmie, jest SPRZECZNA ZE SŁOWAMI BOGA, który jest daleki od wszelkich wynaturzeń i złych ingerencji w naturę.
A oto tylko niektórzy wykonawcy ostrej muzyki, których każdy szanujący się chrześcijanin POWINIEN SIĘ WYSTRZEGAĆ, gdyż udowodniono im powiązania z SATANIZMEM!
AC/DC
Aerosmith
Apokalyptica
Avril Lavigne
Bad Religion
Beastie Boys
Evanescence
Green Day
Good Charlotte
Gun's N' Roses
HIM
Hoobastank
Kat
Linkin Park
Limp Bizkit
Madonna
Marilyn Manson
Megadeth
Papa Roach
Slipknot
Regulamin forum
Muzyka w Lubinie - czyli co u nas słychać ?
znalezione na forum onetu

Weteran

Maniak

o prosze... bardzo ciekawe... moge przyznać że muzyka zmienia naprawde... ale zależy też od tekstów... są też zespoły które graja ostre dźwięki z tekstami o Bogu... no jeżeli chodzi o te zespoły to możliwe... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
bueheh. na onecie rozne ciekawe rzeczy sie dzieja, w wiekszosci to czyste prowokacje 
dlugo zastanawialem sie czy umiescic to w dziale humor czy muzyka 
szczerze watpie w autorstwo MW, mysle ze to taka prowokacja jakich w necie niemalo.
nie zmienia to jednak faktu, ze biada nam
pzdr.

szczerze watpie w autorstwo MW, mysle ze to taka prowokacja jakich w necie niemalo.
nie zmienia to jednak faktu, ze biada nam
pzdr.
Stały bywalec

Giertycha mama na koncerty nie puszczała i teraz wyżywa się na elektoracie

-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

to mi przypomniało o stronie m-c-p.prv.pl ]:->
Gdyby to była prawda to ciekawe jak bym wygaldal biorac pod uwage fakt .. ze okolo 80% zespolow z listy jest mi 'bliska' lol tzn slucham od czasu do czasu
miedzy innymi.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Nowy(a) na forum

taaa w szczególnosci madonna i avril lavi...
bardzo szatanistyczne piosenkarki ;/ dziwny jestes koles ....
obcy patrzy na ziemię
i się śmieje z człowieka
że wieczności chce dotknąć
choć mu życie ucieka
że przyrodę chce poznać
choć sam siebie nie może
że przekracza granice
choć sam żyje w pokorze....
i się śmieje z człowieka
że wieczności chce dotknąć
choć mu życie ucieka
że przyrodę chce poznać
choć sam siebie nie może
że przekracza granice
choć sam żyje w pokorze....
Maniak

niczyja=), widze że jesteś młoda na tym forum.. więc ci wytłumacze jedną rzecz
Jak jest text na białym polu, to znaczy że to jest cytat z jakiejś innej strony, ewentualnie innego posta... a to akurat jest cytat z innego forum, zresztą Veldrin zaznaczył to u góry że text jest z Onetu.. [; a cytat oznacza jedno.. że to nie jest jego wypowiedź tylko innej osoby..
heh to raczej na tyle
i nie wiem dlaczego uważasz że on jest dziwny
pozdrawiam.
Stały bywalec

Może na rockowych stronach umieścić taki znaczek (przy okazji na FL też by można)

co Wy na to??

co Wy na to??
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Informacje