Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

dzis w radiu uslyszalem, ze Bialorusini zaczynaja zagluszanie polskich stacji...

co wy na to ?

:kosa:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

Veldrin,
co wy na to ?
spokojnie, myśle że powinno się zwiększyć moc nadajników, można tez nieznacznie zmieniać zakres, sposoby się zawsze znajdą. Technologicznie chyba jesteśmy lepsi więc :P róbmy swoje :)
regan wykończył ruskich pokazując im co już ma a oni próbowali go dogonić proste i skuteczne. chcą nas zagłuszyć niech próbują, a my dokładajmy im nowe częstotliwości, stacje itp
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

ale kto za to zaplaci?
i czy jest sens...

:kosa:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

Veldrin, a od czego unia? :) a sens jest zawsze jak są dobre stosunki to potem łatwiej interesy się robi. są firmy polskie które już powczodziły na rynek białoruski, jak zniszczymy stosunki to rynek zbytu się skończy, ktoś go zajmnie i będze jak zwykle. no i jak stosunki sa dobre to i miejszość ma lepiej.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Akurat póki co nie są one raczej na dobrym poziomie ale muszę przyznać, że mnie bardzo zainteresowała kwestia przyjaźni Polsko-Czeskiej. Jestem zdania, iż wiele ciekawych informacji na pewno każdy z nas może znaleźć na stronie https://www.czapla.cz/ i właśnie dlatego ja również bardzo chętnie tam zaglądam.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM