Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

polar21 pisze:A co ma piernik do wiatrkaka? To znaczy ze teraz nie mozna go sprzedac (bo wyglada bardziej "betonowo" :lol: )?
Nie. To znaczy, że w ogóle nie zrozumiałeś o czym pisałem.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Piotruś pisze:Jak dla mnie taka inwestycja jest BEZSENSOWNA, po co komu stacja na której zatrzymują się dwa pociągi i to jedynie w lecie :P
no jakby byla to juz nie z przeznaczeniem na dworzec a raczej na jakies centrum handlowo - uslugowe. Pytanie tylko czy to jest atrakcyjna lokalizacja dla potencjalnego inwestora.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

surgeon,
Ale nasz dworzec trochę mniej betonowo wyglądał w przeszłości, co można zaobserwować na paru widokówkach poniemieckich.
no i można do tego powrócić tylko trzeba chcieć lub umieć :D

Piotruś,
Jak dla mnie taka inwestycja jest BEZSENSOWNA, po co komu stacja na której zatrzymują się dwa pociągi i to jedynie w lecie
nikt nie mówi że ma być tam stacja. może być co innego, ktoś ma jakieś propozycje???
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

surgeon pisze:
polar21 pisze:A co ma piernik do wiatrkaka? To znaczy ze teraz nie mozna go sprzedac (bo wyglada bardziej "betonowo" :lol: )?
Nie. To znaczy, że w ogóle nie zrozumiałeś o czym pisałem.
bo twoje posty trudno zrozumiec. ich poziom abstrakcji jest dosc wysoki
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mila »

hi hi... :-P Tak wogóle o ile pamiętam, to nawet jak jakieś pociągi jeszcze jeżdziły, to i tak z połączeniem było trudno. Osobiście urodziłam w maleńkim miasteczku tzn: Nakle nad Notecią ,ale Ich PKP do Naszego to olbrzym, Budynek 5 razy taki jak Nasz, w środku kiosk z prasą, mały bar,itd... A wiecie co mnie najbardziej dobija?? Pewnie pozwolą żeby ten budynek sie zrujnował, później zaczną go "rozbrajać" złomiarze itd... Wiec kupa szmalu pójdzie na marne...
" Nie pytaj mnie o jutro... to za tysiąc lat..."
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Mila pisze: A wiecie co mnie najbardziej dobija?? Pewnie pozwolą żeby ten budynek sie zrujnował, później zaczną go "rozbrajać" złomiarze itd... Wiec kupa szmalu pójdzie na marne...
typowe dla Polski. Niestety, twój czarny sceniariusz mosze się ziścić, bo narazie wszystko idzie w tym kierunku :placz:
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

polar21,
typowe dla Polski. Niestety, twój czarny sceniariusz mosze się ziścić, bo narazie wszystko idzie w tym kierunku
no tak to do niczego nie dojdziemy. skoro na forum zaglądają i dziennikarze i ludzie prezydenta i pewnie radni to może lepiej podać jakiś sensowny pomysł, a nie tylko marudzić. macie jakieś pomysły? oprócz centrów handlowych?
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

tomi pisze: Piotruś,
Jak dla mnie taka inwestycja jest BEZSENSOWNA, po co komu stacja na której zatrzymują się dwa pociągi i to jedynie w lecie
nikt nie mówi że ma być tam stacja. może być co innego, ktoś ma jakieś propozycje???
Już inwestorzy biją się o to miejsce, doskonała lokalizacja, tuż przy torach kolejowych przez króte dziennie przejeżdza sporo pociągów.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

tomi pisze:no tak to do niczego nie dojdziemy. skoro na forum zaglądają i dziennikarze i ludzie prezydenta i pewnie radni to może lepiej podać jakiś sensowny pomysł, a nie tylko marudzić. macie jakieś pomysły? oprócz centrów handlowych?
problem w tym ze w Lubinie od kilku lat oprocz centrow handlowych i kolejnych knajp nic nowego nie powstaje, bo jak napisal Devik Crazystar rowniez nie sadze by w Lubinie bylo zapotrzebowanie np. na teatr.

Natomiast forum to nie koncert zyczen i chociarz jak napisales tomi zagladaja tu rozni wazni ludzie to tak naprawe maja gdzies mieszkancow Lubina o czym mozemy sie przekonac w watku Galeria Rynek
tomi pisze:
Otóz w drugim bodajze tygodniu sierpnia zostanie zademonstrowana makieta wybranego projektu. Dziennikarze otrzymaja także inne projekty i beda je mogli przedstawic mieszkancom miasta.
pożyjemy zobaczymy, narazie z obietnic to im wychodzi składanie z dotrzymywaniem już gorzej :(
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Seba »

Powinni to odbudować i pociągi osobowe znowu zawitały by do Lubina. Ale odbudować, totalny remont. I zatrudnić jakąś firme ochroniarską żeby biedaki sie tam nie kręciły. To znaczy wchodzić mogą ale żeby pilnowali żeby nie żebrali i za przeproszeniem nie lali pod ścianą. Kilka toalet by sie tam też przydało. Noi jeszcze raz mówie TOTALNY REMONT.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Natomiast forum to nie koncert zyczen i chociarz jak napisales tomi zagladaja tu rozni wazni ludzie to tak naprawe maja gdzies mieszkancow Lubina o czym mozemy sie przekonac w watku Galeria Rynek
polar21, bądź optymistą :D
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM